Αθλητισμος

Το αξέχαστο 24ωρο του Μήτρου - Λονγκ

Πώς έζησε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ ο ομογενής γκαρντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
spor.jpg

Ο 23χρονος Ναζ Μήτρου - Λονγκ, με Ελληνίδα μητέρα, εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή της G-League και πήγε στον Καναδά για να δει την οικογένειά του.  

Ο νεαρός γκαρντ έχει συμβόλαιο με τους Γιούτα Τζαζ, αλλά αγωνίζεται στη θυγατρική τους. Παρ’ όλα αυτά, ανά πάσα στιγμή μπορεί να κληθεί να παίξει στο ΝΒΑ.

Και αυτή η στιγμή ήρθε χθες! Ο Μήτρου-Λονγκ κοιμόταν στο σπίτι των γονιών του, όταν ο ατζέντης του άρχισε να παίρνει συνεχόμενα τηλέφωνα.  

Τον παίκτη ξύπνησε ο πατέρας του, λέγοντας πως πρέπει να πάρει την επόμενη πτήση για το Κολοράντο! Οι Τζαζ έπαιζαν εκεί το βράδυ με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο ομογενής παίκτης πρόλαβε και βρέθηκε στην ώρα του στο γήπεδο. Δεν περίμενε φυσικά να παίξει, όμως συνέβη κι αυτό! Το ματς ήταν χαμένο για τους Τζαζ και 3.30 πριν από το τέλος, ο Μήτρου-Λονγκ πάτησε παρκέ σε αγώνα ΝΒΑ για πρώτη φορά στη ζωή του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βρέθηκε μόνος του έξω από τα 7.25 και ευστόχησε στο πρώτο του τρίποντο.

Στην αμέσως επόμενη φάση, όμως, είχε μια σύγκρουση με τον Τρέι Λάιλς. Το αποτέλεσμα ήταν ο παίκτης μας να αποχωρήσει αιμόφυρτος και να κάνει εννιά ράμματα στο μέτωπο! Το ντεμπούτο του κράτησε μόλις 31 δευτερόλεπτα. Όμως, λογικά θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ