Αθλητισμος

ΗΠΑ: Ομάδα μπάσκετ έμεινε με 3 παίκτες και έχασε στις λεπτομέρειες

Προηγήθηκε άγρια συμπλοκή στο παρκέ και αποβολή ολόκληρου του πάγκου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
τρεις παίκτες, Αλαμπάμα

Κοντά σε μια επική ανατροπή βρέθηκαν οι 3 παίκτες της ομάδας μπάσκετ της Αλαμπάμα που αγωνίστηκαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών στην αναμέτρηση με τη Μινεσότα, στις ΗΠΑ.

Είχε προηγηθεί γενική σύρραξη που είχε ως αποτέλεσμα ολόκληρος ο πάγκος της Αλαμπάμα να αποβληθεί και στο παρκέ να μείνουν οι Νταζόν Ίνγκραμ, Τζον Πίτι, Κόλιν Σέξτον, Γκάλιν Σμιθ και Ρίλεϊ Νόρις. Ο πρώτος βγήκε με πέντε φάουλ και ο δεύτερος τον ακολούθησε λίγο αργότερα, καθώς έπαθε διάστρεμμα.

Οι Κόλιν Σέξτον, Γκάλιν Σμιθ και Ρίλεϊ Νόρις κλήθηκαν να πετύχουν έναν μικρό άθλο. Με τη διαφορά στους 9 πόντους και με 10 λεπτά να απομένουν για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι τρεις παίκτες τα έδωσαν όλα, ρίχνοντας τη διαφορά στους 3 πόντους, ένα λεπτό πριν από τη λήξη.

Μέχρι εκεί όμως...

HIGHLIGHTS: Minnesota Beats Alabama After Seven Players Get Ejected | Stadium

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY