Αθλητισμος

Απεβίωσε ο Πέτρος Θεοδωρίδης

Ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας πέθανε από λοίμωξη του αναπνευστικού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έφυγε από τη ζωή ο ποδοσφαιρικός παράγοντας, Πέτρος Θεοδωρίδης, σε ηλικία 66 ετών λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής και της ΠΑΕ Πανσερραϊκού νοσηλευόταν τον τελευταίο ενάμιση μήνα στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με σοβαρά προβλήματα του αναπνευστικού.

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης υπήρξε από τους παλαιότερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και ιδρυτής της ΕΠΑΕ, την εποχή που το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό. Από το 2004 ήταν μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκού. 

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στον Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης και ο ενταφιασμός θα γίνει στο Ωραιόκαστρο.

Ανακοίνωση για το θάνατό του εξέδωσαν η Σούπερ Λίγκα και η ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Σούπερ Λίγκα

«O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρου Θεοδωρίδη και απευθύνουν στους οικείους του και την αθλητική οικογένεια των Σερρών θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Super League θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του».

ΠΑΕ Πανσερραϊκός

«Σύσσωμη η οικογένεια του Πανσερραϊκού και με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει το χαμό του μεγάλου της ηγέτη Πέτρου Θεοδωρίδη. Η κηδεία θα γίνει αύριο 5 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στον Δήμο Συκεών Θεσσαλονίκης και ο ενταφιασμός στα κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου. Παράκληση της οικογένειας να μην κατατεθούν στεφάνια και λουλούδια. Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει ό,τι μπορεί υπέρ του συσσιτίου του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους».