Αθλητισμος

Χαμός στην Τεχεράνη με τους Ιρανούς του Πανιωνίου

Σε απολογία επειδή έπαιξαν εναντίον ομάδας του Ισραήλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366790-758572.jpg
LATO KLODIAN/Eurokinissi Sport

Ο μεγάλος χαμός γίνεται στο Ιράν μετά την απόφαση των δύο ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, του Μασούντ  και του Χατζισαφί, να παίξουν εναντίον ομάδας του Ισραήλ και συγκεκριμένα της Χάποελ Τελ Αβίβ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa. Ηταν σχεδόν... δεδομένο ότι θα δημιουργηθεί θέμα. 

Η ιρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ενώ τους συνεχάρη επειδή δεν πήγαν να παίξουν στο πρώτο ματς του Ισραήλ, τους κάλεσε σε απολογία γιατί αγωνίστηκαν στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης.

Οποιος διαβάσει την ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Ιράν καταλαβαίνει:

«Συγχαρητήρια στους δύο ποδοσφαιριστές που παρά τη μεγάλη πίεση που δέχθηκαν από τον ελληνικό σύλλογο δεν ταξίδεψαν στην κατεχόμενη Παλαιστίνη. Ομως, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν θα εξετάσει τα πάντα γύρω από τη συμμετοχή των δύο στο χθεσινό παιχνίδι και θα προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες. Οι Μασούντ και Χατζισαφί θα απολογηθούν ενώπιον των ανθρώπων της ομοσπονδίας. Δίχως αμφιβολία, οι περήφανοι Ιρανοί αθλητές πάντα έδειχναν πως δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να αγωνιστούν κόντρα σε αθλητές από το Ισραήλ ακόμα και σε Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν πρόκειται ν' αγωνιστούν».

Από τη μεριά του το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ τούς έδωσε συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους! «Μπράβο στους Μασούντ και Χατζισαφί που έσπασαν το ταμπού κατά των Ισραηλινών αθλητών» έγραψε χαρακτηριστικά!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ