Αθλητισμος

Παίρνει προπονητή ο Ολυμπιακός

Αρκετοί οι υποψήφιοι για να αναλάβουν άμεσα

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
345808-718250.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όπως φάνηκε και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Βασίλης Βούζας δεν είναι ο άνθρωπος που θα εμπνεύσει τους παίκτες του Ολυμπιακού για ν' αφυπνιστούν. Μπορεί το πρωτάθλημα να καταλήξει στους «ερυθρόλευκους», όμως υπάρχει και το Κύπελλο όπου διακυβεύονται πολλά (και) σε επίπεδο εντυπώσεων. 

Έτσι, όλα δείχνουν πως σήμερα-αύριο οι πρωταθλητές Ελλάδος θα έχουν νέο καθοδηγητή στον πάγκο, τον πέμπτο (!) για την τρέχουσα σεζόν. 

Φαβορί είναι δύο Γάλλοι, ο Ρεμί Γκαρντ και ο Φιλίπ Μοντανιέ. Ο πρώτος είναι γέννημα-θρέμμα της Λυών, αλλά πέρυσι απέτυχε παταγωδώς στην Άστον Βίλα που υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ. Οι πληροφορίες λένε πως είναι ήδη στην Αθήνα και συζητά. 

Σημαντικές πιθανότητες έχει και ο Φιλίπ Μοντανιέ, που το καλοκαίρι ήταν έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ, όμως τελικά προτίμησε την αγγλική Νότιγχαμ που εκείνη την εποχή ήταν στο στόχαστρο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Μοντανιέ, πάντως, δεν στέριωσε αφού απολύθηκε έπειτα από έξι μήνες λόγω απανωτών κακών αποτελεσμάτων. 

Αν δεν προκύψει συμφωνία με κάποιον εκ των δύο, υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές από Ισπανία μεριά (Χουάντε Ράμος, Καράνκα κ.λπ.)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ