Αθλητισμος

Τι απάντησε ο Αντετοκούνμπο στο δημοσιογράφο της περιβόητης ερώτησης

Ο ίδιος ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από τον Έλληνα διεθνή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
341070-709426.jpg

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε χθες ο Έλληνας δημοσιογράφος, Ρήγας Δάρδαλης, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου απευθύνθηκε προς τον προπονητή των Warriors Στιβ Κερ ρωτώντας τον για το «οξύμωρο που ο Αντετοκούνμπο είναι μαύρος Έλληνας και αν μοιάζει με τον Ντουράντ».

Υπενθυμίζεται πως ο δημοσιογράφος, απεσταλμένος της Cosmote TV, αποσύρθηκε από την αποστολή του ύστερα από το σάλο που προκλήθηκε.

Μάλιστα η Cosmote TV εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονιζόταν: «Σχετικά με την ερώτηση δημοσιογράφου της Cosmote TV στον προπονητή του ΝΒΑ Στιβ Κερ, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το All Star Game, η Cosmote TV δηλώνει ότι:

-Η συγκεκριμένη τοποθέτηση σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις αρχές και τις αξίες της εταιρείας, όπως αυτές αποτυπώνονται στον Κώδικα Δεοντολογίας της.

-Αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου.

Ο δημοσιογράφος Ρήγας Δάρδαλης, όπως διαβάζουμε στο gazzetta.gr, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνή, Γιώργος Πάνου, δήλωσε σχετικά: «Χθες έγινε από έναν εξαίρετο δημοσιογράφο μια άστοχη ερώτηση. Όλοι μας έχουμε κακές στιγμές στην επαγγελματική μας καριέρα, ο Ρήγας «κατάφερε» να έχει και το χειρότερο timing.

Προ ολίγου ζήτησε ο ίδιος προσωπικά συγγνώμη από το Γιάννη, ο οποίος απλά τον αγκάλιασε και του είπε «ξέχασε το, όλα καλά». Το γεγονός από την πλευρά όλων μας και κυρίως του Γιάννη, θεωρείται λήξαν».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ