Αθλητισμος

Συγκινητική κίνηση από την Νασιονάλ: Ζήτησε να δώσουν τον τίτλο στην Σαπεκοένσε (video)

Το κορυφαίο fairplay του 2016

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
332196-688579.jpg

Ίσως να είναι η καλύτερη κίνηση fairplay του 2016. Η Ατλέτικο Νασιονάλ, η ομάδα η οποία θα αντιμετώπιζε στον τελικό του Copa Sudamericana την Σαπεκοένσε είχε ένα συγκινητικό αίτημα. 

Ο σύλλογος από τη Μεντεγίν, ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή, να απονείμει το Κύπελλο στον σύλλογο από τη Βραζιλία. Ήταν ο τρόπος που σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι της ομάδας για να τιμήσουν την μνήμη των αδικοχαμένων παικτών της Σαπεκοένσε, που επέβαιναν στο μοιραίο αεροπλάνο που συνετρίβη στην Κολομβία. 

Να θυμίσουμε ότι αεροπλάνο με 81 επιβαίνοντες –μεταξύ των οποίων η βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομάδα Σαποεκοένσε– συνετρίβη στην Κολομβία.Η τραγική ειρωνεία της τύχης είναι ότι η βραζιλιάνικη ομάδα είχε ζητήσει να ταξιδέψει στην κολομβιανή πόλη Μεντεγίν με πτήση τσάρτερ από τη Βραζιλία, ωστόσο η αρμόδια αρχή της χώρας δεν έδωσε άδεια, με αποτέλεσμα η ομάδα να επιβιβαστεί από το Σάο Πάολο δύο ώρες αργότερα από το προγραμματισμένο σε εμπορικό αεροσκάφος που προσγειώθηκε στη Σάντα Καταρίνα. Από εκεί επιβιβάστηκαν στο μοιραίο αεροσκάφος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ