Αθλητισμος

Ξέρεις από Europa League;

Στοίχημα ότι τα καλύτερα όνειρα γίνονται πραγματικότητα online

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330025-682764.jpg

Ήταν ένα από εκείνα τα όμορφα μεσημέρια με ήλιο κι εμείς οι τρεις είχαμε πιάσει προνομιακή θέση στον πεζόδρομο σε κεντρικό σημείο της πόλης. Πήραμε τους καφέδες μας, για κάνα δεκάλεπτο δεν είπαμε κουβέντα μέχρι να προσαρμοστούμε στην… ενδιαφέρουσα περατζάδα και μετά η κουβέντα ήρθε εκεί που έρχεται συνήθως στις αντροπαρέες: Στο ποδόσφαιρο.

Η φετινή χρονιά είναι από τις καλύτερες για όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει, ενώ τρεις ομάδες, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, παίζουν στους ομίλους του Europa League. Που για να λέμε την αλήθεια, δεν είναι Champions League αλλά δεν το λες και αμελητέα ποσότητα με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα, Βιγιαρεάλ, Ζενίτ, Ρόμα, Σάλκε, Σαουθάμπτον και πολλές ακόμα, συν όσες «έρθουν» από το Champions. Αλλά είπαμε, η συμμετοχή των τριών δικών μας είναι αυτή που τραβάει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον.

«Σας έχω μια ιδέα να λύσουμε το πρόβλημά μας. Θα βάλουμε από ένα 100άρικο ότι ο Ολυμπιακός θα φτάσει στους τέσσερις», είπε ο Ολυμπιακάκιας. «Και δεν τα τρώω σουβλάκια;» απάντησε ο Παοκτζής - κι εγώ συμφώνησα. Πλάκα-πλάκα, πάντως, αν κάποιος ποντάρει από τώρα σε κάποια από τις ελληνικές ομάδες ότι θα φτάσει ψηλά στη διοργάνωση και «δικαιωθεί», θα πάει ταμείο με καλά λεφτά.

Είναι απίστευτο πώς ένα κινητό με ανοιγμένη τη σελίδα του Stoiximan.gr  στο τραπέζι μπορεί να μας τραβήξει την προσοχή από την περατζάδα. Ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες, μεγάλες, μικρές, περνούσαν γύρω μας κι εμείς εκεί, να αποφασίσουμε αν θα παίξουμε «συνετά» ή αν θα πάμε για τα πολλά, αν θα διαλέξουμε να ποντάρουμε σε μια ενισχυμένη απόδοση ή σε κάτι πιο απλό. Και φαντάσου, λέει, να το σηκώσει κάποιος από τους δικούς μας. Και να έχουμε ποντάρει πάνω του. Και πού ξέρεις, ίσως πάμε ταξιδάκι στη Χαβάη… Θα είμαστε ξαπλωμένοι στις σεζ λονγκ, γυαλιά ηλίου, κοκτέιλ, ματιές τριγύρω και online για την επόμενη ευκαιρία!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ