- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΠΑΟΚ και Άρης αντίπαλοι στα γήπεδα, μαζί με τους πρόσφυγες στην Ειδομένη
Και η ΑΕΚ βρίσκεται στους χώρους φιλοξενίας προσφύγων
Παραμέρισαν οι αιώνιοι αντίπαλοι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ και Άρης τις γηπεδικές τους διαφορές και στέκονται αλληλέγγυοι στους χιλιάδες πρόσφυγες που. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οργανώνει συντονισμένη προσπάθεια για την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης στους ανθρώπους στην Ειδομένη, στα Διαβατά, στο Χέρσο και η ΚΑΕ Άρης έστειλε σήμερα με την ΟΜΑΚ (Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών) Καλαμαριάς, υλική βοήθεια (φάρμακα, τρόφιμα, ρουχισμό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης), στον καταυλισμό του Χέρσου Κιλκίς.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γνωστοποιώντας τη δραστηριοποίησή της, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ακόμα κι αν δεν ήταν δίπλα μας… Ακόμα κι αν προσποιούμασταν πως δεν βλέπουμε… Ακόμα κι αν ζούμε με την ψευδαίσθηση πως ποτέ δεν θα βρεθούμε στη θέση τους… Δικαιολογία δεν υπάρχει. Η συμπόνια και η αλληλεγγύη δεν είναι υποχρέωση, δεν προκύπτει ψυχαναγκαστικά κι ενοχικά. Δεν είναι μόδα ή αφορμή προβολής. Η ανθρωπιά και η προσφορά από το υστέρημα του καθενός θα έπρεπε να είναι τρόπος ζωής. Να έχει διάρκεια. Να προσφέρει έστω τα μικρά – αυτονόητα για τους περισσότερους – απαραίτητα για την επιβίωση πλέον στους ανθρώπους που τους τα πήραν όλα. Σ’ αυτούς που δεν έχουν τίποτα πια να φυλάξουν, που τους αναλογεί ένα χαρτόκουτο για να μην κοιμούνται στο χώμα».
Η ΚΑΕ Αρης, με τη σειρά της, ενημέρωσε πως θα τοποθετηθούν ειδικά καλάθια «αποθήκευσης», για είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα, στην είσοδο του Αλεξανδρείου Μελάθρου, στα οποία μπορεί να συνεισφέρει, όποιος το επιθυμεί, καθημερινά από τις 09.00 ως τις 15.00.
Η ΑΕΚ ξέρει από προσφυγιά
Τις δράσεις της για ενίσχυση των προσφύγων στην Ελλάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ένα σωματείο της προσφυγιάς, με ιδιοκτήτη προερχόμενο από τον Ελληνισμό του Πόντου, ήταν αδύνατο να μην ευαισθητοποιηθεί στους χιλιάδες ανθρώπους που εγκαταλείπουν τη χώρα τους και βρίσκουν καταφύγιο στην Ελλάδα, στο ταξίδι τους προς μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Η ΑΕΚ θα βρίσκεται συνεχώς στους χώρους των προσφύγων, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί, κατόπιν επιθυμίας του Δημήτρη Μελισσανίδη, στο κέντρο μετεγκατάστασης του Αγίου Ανδρέα.
Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Καλό ταξίδι. Δεν θα σε ξεχάσουμε.»
Το επεισόδιο με τον Πάμπλο Ροσάριο στο Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι
Λόγω των εργασιών στο ΣΕΦ, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τους εντός έδρας αγώνες στο γήπεδο της ΑΕΚ
Ανησυχία στις τάξεις της Ντόρτμουντ
Σύμφωνα με τις δύο προηγούμενες χρονιές της League Phase
Η νέα αγορά του Έλληνα αστέρα των Χιτ
Θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις
Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ
Οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης
Δείτε όλα τα τέρματα που σημειώθηκαν την πρώτη βραδιά της 1ης αγωνιστικής
Όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια της Τρίτης
Απών για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Πού βρίσκονται οι ομάδες που αφορούν την Ελλάδα
Με απίθανο γκολ του Μάριν με απευθείας εκτέλεση φάουλ
Σε ισχύ το πρωτοποριακό μέτρο για τη γονιμότητα των ποδοσφαιριστριών
Λόγω των εργασιών στο ΣΕΦ
Καταγγελία στην Επιτροπή Ηθικής της FIFA για κατάχρηση εξουσίας και παραβίαση ουδετερότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.