Επικαιροτητα

Αυτοκτόνησε 35χρονος επιζών από την τραγωδία στα Τέμπη με τους 21 νεκρούς μαθητές

Δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το πολύνεκρο δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tempi_tragodia2

Τραγωδία στα Τέμπη: Αυτοκτονία 35χρονου επιζώντα του δυστυχήματος - Το πολύνεκρο τροχαίο με μαθητές και το ψυχολογικό τραύμα

Στα 35 του χρόνια θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του ένας άνδρας από το Μακροχώρι Ημαθίας. Ο άνδρας ήταν ένας από τους διασωθέντες μαθητές της τραγωδίας στα Τέμπη, τον Απρίλιο του 2003. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ το πολύνεκρο δυστύχημα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 21 συμμαθητές του.  

Ο 35χρονος ήταν ένας από τους τέσσερις μαθητές που χρειάστηκε να παραμείνουν στην εντατική μετά το συγκλονιστικό τροχαίο. 

Η τραγωδία με τους 21 νεκρούς μαθητές στα Τέμπη

Η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία το απόγευμα της Κυριακής 13 Απριλίου 2003. Ένα λεωφορείο με μαθητές της πρώτης Λυκείου επέστρεφε στο Μακροχώρι Ημαθίας από εκδρομή στην Αθήνα. Από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην κοιλάδα των Τεμπών ο οδηγός ενός φορτηγού, που μετέφερε νοβοπάν από τον Προβατώνα Έβρου στην Αθήνα, χάνει τον έλεγχο και συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο στο 388ο χιλιόμετρο στην εθνική οδό Λάρισας-Θεσσαλονίκης.

Από τη σύγκρουση 21 μαθητές βρίσκουν τραγικό θάνατο ενώ άλλοι 9 τραυματίστηκαν σοβαρά. Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο έκαναν πάνω από δύο ώρες να απεγκλωβίσουν νεκρούς και τραυματίες, ενώ οι φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος σόκαραν το πανελλήνιο καθώς τα νοβοπάν έκοψαν στα δύο το πούλμαν.

Λάρισα 19 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών 130422

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ