Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα 1 Νοεμβρίου γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εορτολόγιο: Σήμερα 1 Νοεμβρίου γιορτάζει…

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1 Νοεμβρίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 1 Νοεμβρίου γιορτάζουν οι: Κοσμάς, Δαμιανός, Δαμιανή, Ανάργυρος, ΑνάργυρηΔαβίδ (Δαυίδ), Διόνυσος. Χρόνια τους πολλά!

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός οι Ανάργυροι και θαυματουργοί, Όσιος Δαβίδ που ασκήτευε στην Εύβοια, Αγία Ελένη η Παρθενομάρτυς από τη Σινώπη, Αγίες Κυριαίνα και Ιουλιανή, Άγιοι Καισάριος, Δάσιος, και άλλοι πέντε Μάρτυρες, Σάββας, Σαβινιανός, Αγρίππας, Αδριανός και Θωμάς το νήπιο, Άγιοι Ιωάννης ο Επίσκοπος και Ιάκωβος ο Πρεσβύτερος, Άγιος Ερμινίγγελδος, Άγιοι Ιάκωβος ο νέος Οσιομάρτυρας από την Καστοριά και οι δύο μαθητές του Ιάκωβος ο Διάκονος και Διονύσιος ο Μοναχός, Άγιος Δαβίδ ο Μέγας Κομνηνός ο νεομάρτυρας και η συνοδεία του Βασίλειος, Γεώργιος, Μανουήλ οι υιοί του και Αλέξιος ο ανεψιός του, Αγία Θεολήπτη, Άγιοι Κυπριανός και Ιουλιανή, Άγιος Κοσμάς του Βερχοτούρε

Παγκόσμια Ημέρα Αυστηράς Χορτοφαγίας (World Vegan Day)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.