Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα 21 Οκτωβρίου γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εορτολόγιο: Σήμερα 21 Οκτωβρίου γιορτάζει…

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Οκτωβρίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 21 Οκτωβρίου γιορτάζουν οι: ΕυκράτηςΕυκρατία, Ούρσουλα, Ορσαλία, Σωκράτης, ΣωκρατίαΧριστόδουλος.

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Όσιος Ιλαρίων ο Μέγας, Όσιος Φιλόθεος ο Αγιορείτης, Αγία Θεοδότη και ο Άγιος Σωκράτης ο Πρεσβύτερος, Άγιοι Γάιος, Δάσιος και Ζωτικός, Άγιοι Ανδρέας, Στέφανος, Παύλος και Πέτρος, Άγιος Ζαχαρίας ο Οσιομάρτυρας, Άγιος Ευκράτης ο Οσιομάρτυρας, Όσιος Βαρούχ, Άγιος Άζης, Άγιος Ιωάννης ο Νεομάρτυρας από τη Μονεμβασιά, Ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Χριστοδούλου του Θαυματουργού, Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Ιλαρίωνα Επισκόπου Μεγληνίας, Άγιοι Πλαντίνος, Ειρήνη και Μαρίνα της Ραϊθού, Όσιος Ιάκωβος, Όσιοι Βαρνάβας και Ιλαρίων οι θαυματουργοί, Αγία Ούρσουλα, Άγιος Φινάν, Όσιος Φίλιππος, Όσιος Ιλαρίων της Λαύρας των Σπηλαίων, Όσιος Ιλαρίων εκ Ρωσίας, Άγιος Σωκράτης ο ιερομάρτυρας

Αφιερωμένο σε όσους γιορτάζουν το τραγούδι «Χριστόδουλος»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ