Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου, γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εορτολόγιο: Σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου, γιορτάζει…

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20 Σεπτεμβρίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 20 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν οι: Ευστάθιος (Στάθης), Ευσταθία (Σταθούλα), Θεοπίστη. 

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Άγιος Ευστάθιος και η συνοδεία του, Θεοπίστη η σύζυγος του, Αγάπιος και Θεόπιστος τα παιδιά του, Άγιος Ιλαρίων ο νέος οσιομάρτυρας, από την Κρήτη, Άγιοι Υπάτιος ο Επίσκοπος και Ανδρέας ο Πρεσβύτερος, οι Ομολογητές, Άγιοι Μαρτίνος Πάπας Ρώμης και Μάξιμος ο ομολογιτής ο σοφώτατος, Άγιοι Ομολογητές Ευπρέπιος, δύο Αναστάσιοι και Θεόδωρος οι μαθητές του Αγίου Μάξιμου, Άγιοι Αρτεμίδωρος και Θαλός, Όσιος Μελέτιος επίσκοπος Κύπρου, Άγιοι Ιωάννης ο Αιγύπτιος και οι Τεσσαράκοντα Μάρτυρες, Όσιος Ιωάννης ο Θεοφόρος από την Κρήτη, Άγιος Ευστάθιος ο Κατάφλωρος Αρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης, Σύναξη της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας στη Μεσσηνία, Σύναξις των εκ Θεσσαλιώτιδος Αγίων

Αφιερωμένο το τραγούδι «Ο Στάθης» του Μάνου Λοΐζου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ