Πολιτικη & Οικονομια

ΥΠΟΙΚ για τραπεζικό κραχ: Εξαιτίας του Bloomberg, υπεραντέδρασαν οι αγορές

Δεν υπάρχει ανησυχία, διαμήνυσαν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργείο Οικονομικών © EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών για τις εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα αποδίδοντας την κατάρρευση των τραπεζικών μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σε υπεραντίδραση των αγορών.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρθηκαν στο δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο δημιούργησε κλίμα στις αγορές που όπως πάντα υπεραντέδρασαν.  «Το Bloomberg προκάλεσε ένα κλίμα και οι αγορές, ως συνήθως, υπεραντέδρασαν. Δεν μας ανησυχεί» είπαν χαρακτηριστικά αξιωματούχοι της πλατείας Συντάγματος.

Σχετικά με το μέτρο για τις περικοπές συντάξεων, οι ίδιες πηγές ανέφεραν: «Η πρότασή μας είναι να μην υπάρχουν μειώσεις συντάξεων. Δεν υπάρχει λόγος για μειώσεις, δεν είναι διαρθρωτικό μέτρο», ενώ διαβεβαίωσαν ότι υπάρχει χώρος για αντίμετρα, ίσως σε τρία ή και σε τέσσερα χρόνια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY