TV + Series

Πάμελα Άντερσον - Τόμι Λι: Το τρέιλερ της σειράς για το sex tape

Στο «Pam & Tommy» πρωταγωνιστούν η Λίλι Τζέιμς και ο Σεμπάστιαν Σταν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο «Pam & Tommy», τη σειρά για το sex tape, η Λίλι Τζέιμς είναι η Πάμελα Άντερσον και ο Σεμπάστιαν Σταν ο Τόμι Λι
Στο «Pam & Tommy», τη σειρά για το sex tape, η Λίλι Τζέιμς είναι η Πάμελα Άντερσον και ο Σεμπάστιαν Σταν ο Τόμι Λι © YouTube/Hulu

Το τρέιλερ για το «Pam & Tommy», την τηλεοπτική σειρά γύρω από το sex tape της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι. Πρεμιέρα το 2022 στην πλατφόρμα Hulu.

Η τηλεοπτική σειρά για το sex tape της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι (Tommy Leeαναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους θαυμαστές της διάσημης ηθοποιού και του ντράμερ των Mötley Crüe. Το πρώτο επίσημο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα, με τη Λίλι Τζέιμς να είναι αγνώριστη ως Πάμελα Άντερσον στη σειρά «Pam & Tommy».

Η τηλεοπτική σειρά παρουσιάζει τα γεγονότα γύρω από το sex tape και το πώς διέρρευσε το συγκεκριμένο υλικό με τις προσωπικές στιγμές της σεξοβόμβας των 90's και του διάσημου μουσικού.

Ο Σεμπάστιαν Σταν υποδύεται τον Τόμι Λι, με τα βλέμματα να στρέφονται στη Λίλι Τζέιμς, η οποία έχει μεταμορφωθεί στη διάσημη σταρ του «Baywatch». Στο τρέιλερ εμφανίζονται επίσης ο Σεθ Ρόγκεν ως Ραντ Γκότιε -ο άνθρωπος που έκλεψε το sex tape και ευθύνεται για τη διαρροή της.

Pam & Tommy Teaser | Hulu

«Pam & Tommy», η σειρά για το sex tape της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι - Πότε κάνει πρεμιέρα

Η τηλεοπτική σειρά «Pam & Tommy» κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου 2022. Το story πίσω από το sex tape παρουσιάζεται σε 8 επεισόδια.

Μεταξύ άλλων προβάλλεται και αρχειακό υλικό από διάφορες σημαντικές στιγμές της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι, την περίοδο που ήταν μαζί και αποτελούσαν ένα από τα πιο «καυτά» ζευγάρια της αμερικανικής showbiz.

Η Λίλι Τζέιμς ως Πάμελα Άντερσον στην τηλεοπτική σειρά «Pam & Tommy» για το sex tape
Η Λίλι Τζέιμς ως Πάμελα Άντερσον στην τηλεοπτική σειρά «Pam & Tommy» για το sex tape © YouTube

H σειρά «Pam & Tommy» θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Hulu.

Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι: Ο «εκρηκτικός» έρωτας, ο θυελλώδης γάμος και το sex tape

Η Καναδή ηθοποιός Πάμελα Άντερσον και ο Ελληνοαμερικανός Τόμι Λι ήταν παντρεμένοι από το 1995 έως το 1998. Έρωτας με την πρώτη ματιά και γάμος σε λιγότερο από εβδομάδα από τη στιγμή που γνωρίστηκαν. Το ζευγάρι χώρισε επεισοδιακά το 1998, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μπράντον και τον Ντίλαν.

Η Πάμελα Άντερσον κατήγγειλε τον Τόμι Λι για ενδοοικογενειακή βία. Ο ντράμερ των Mötley Crüe καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών. Την περίοδο που ήταν μαζί, είχαν βιντεοσκοπήσει τις ερωτικές επαφές τους, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές. Η διαρροή του sex tape είχε ως αποτέλεσμα οι δυο τους να ξεκινήσουν δικαστικό αγώνα ενάντια στην εταιρεία διανομής βίντεο Internet Entertainment Group. Τελικά, κατέληξαν σε συμφωνία διακανονισμού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ