TV + Series

Αιμίλιος Χειλάκης: Γιατί σιχαίνεται τον «Ακύλα Μεγαρίτη»

Τι είπε για την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αιμίλιος Χειλάκης
Αιμίλιος Χειλάκης © NDP

Ο Αιμίλιος Χειλάκης εξήγησε γιατί σιχαίνεται τον «Ακύλα Μεγαρίτη», τον χαρακτήρα του στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση και τον ρόλο του ως «Ακύλας Μεγαρίτης» στις «Άγριες Μέλισσες».

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο δέχτηκε την πρόταση για τη συμμετοχή του στη σειρά, αποκάλυψε πως «ο Λευτέρης Χαρίτος ήρθε και μου είπε “έχω έναν ρόλο ο οποίος είναι ο κακός της σεζόν” και λέω “εντάξει τέλεια”».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε και στην απουσία του από την τηλεόραση τα τελευταία 11 χρόνια: «Δεν μου αρέσω στην τηλεόραση. Όταν βάζεις στόχο να γυρίσεις κάτι στο γύρισμα λες ότι αυτό θα μείνει για πάντα ενώ στο θέατρο ένα λάθος μπορεί να περάσει ως κανονικό και να δημιουργήσει νέα συνθήκη την επόμενη μέρα», είπε.

Αιμίλιος Χειλάκης: Σιχαίνομαι τον Ακύλα Μεγαρίτη

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε γιατί σιχαίνεται τον νέο του ρόλο. «Αυτό που συμβαίνει με τον ρόλο μου ως Ακύλας Μεγαρίτης είναι ότι παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά, σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω».

Αιμίλιος Χειλάκης: "Παίζω έναν ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, που δεν μπορώ να τον αγαπήσω με τίποτα"

Όσο για την αποχή του από τα social media ο Αιμίλιος Χειλάκης ξεκαθάρισε: «Δεν έχω twitter. Μαθαίνω ότι γράφονται κάποια πράγματα, δεν ξέρω όσα γράφονται, στο facebook επίσης. Είναι κάποια μέσα τα social media τα οποία κάνουν για κάποια συγκεκριμένη δουλειά για να διαφημιστεί μια δουλειά. Δεν μπορώ να πιάνω κουβέντα εκεί γιατί χάνεται ένας πολύτιμος χρόνος προετοιμασίας για άλλα πράγματα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ