TV + Series

Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε ο «Στάνφορντ Μπλατς» του Sex and the City

Δεν είναι ακόμα γνωστές λεπτομέρειες για τον θάνατό του

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε ο «Στάνφορντ Μπλατς» του Sex and the City
Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε ο «Στάνφορντ Μπλατς» του Sex and the City © EPA

Ο Γουίλι Γκάρσον, γνωστός από το ρόλο του «Στάνφορντ Μπλατς» στο Sex and the City, πέθανε σε ηλικία 57 ετών.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, Γουίλι Γκάρσον. Είχε γίνει ευρέως γνωστός από τους ρόλους του στο White Collar, το Mozzie και φυσικά το Sex and the City όπου υποδυόταν τον Στάνφορντ Μπλατς. Η είδηση έγινε γνωστή από τον γιο του, που όμως δεν έδωσε πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του.

Ο Γκάρσον είχε γεννηθεί το 1964 στο Νιού Τζέρσι των ΗΠΑ και σπούδασε θέατρο, ενώ είχε μάστερ από τη σχολή καλών τεχνών του Γέιλ.

Στη δεκαετία του '80 είχε παίξει σε μικρούς ρόλους, ωστόσο την επόμενη δεκαετία η καριέρα του πήρε την ανιούσα και εμφανίστηκε στο X-Files και τα Φιλαράκια. Το 1998 αποτέλεσε χρονιά σταθμό καθώς έκανε το ντεμπούτο της η σειρά Sex and the City, με τον Garson να υποδύεται τον κολλητό φίλο μίας εκ των πρωταγωνιστριών.

Ο Μάριο Καντονε, ο τηλεοπτικός του σύζυγος, εξέφρασε τη βαθιά λύπη του σημειώνοντας πως είναι «συντετριμμένος» ενώ τον χαρακτήρισε ως «δώρο από τους Θεούς».

Η Σύνθια Νίξον, που έπαιζε τη Miranda Hobbes στη σειρά, έγραψε στα social media: «Τον αγαπούσαμε όλοι και λατρεύαμε να δουλεύουμε μαζί του. Ήταν εξαιρετικά αστείος στην κάμερα αλλά και στην πραγματική ζωή. Ήταν πηγή φωτός, φιλίας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ