Θεατρο - Οπερα

Η Όλια Λαζαρίδου ως Μαντάμ Ορτάνς στον «Αλέξη Ζορμπά» του Γιάννη Κακλέα

Το εμβληματικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» ανεβαίνει τον Οκτώβριο στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όλια Λαζαρίδου
Η Όλια Λαζαρίδου συμπρωταγωνιστεί στον "Αλέξη Ζορμπά" που ανεβάζει ο Γιάννης Κακλέας © Θανάσης Καρατζάς

Όλια Λαζαρίδου & Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο Θέατρον - Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Η καταξιωμένη ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου θα είναι η Μαντάμ Ορτάνς στον «Αλέξη Ζορμπά» που ανεβάζει ο Γιάννης Κακλέας στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τον Οκτώβριο. Τον ομώνυμο ρόλο, όπως είναι ήδη γνωστό, θα ερμηνεύσει ο Γιάννης Στάνκογλου ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και η πολυπληθής διανομή της παράστασης.

Γιάννης Στάνκογλου, Όλια Λαζαρίδου
"Αλέξης Ζορμπάς" σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Όλια Λαζαρίδου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

Ήρωας-σύμβολο, ο Ζορμπάς του Νίκου Καζαντάκη, θα μας προτρέψει και από σκηνής να ζήσουμε πέρα από τις συμβάσεις της σκληρής καθημερινότητας μια ζωή γεμάτη πάθος, μουσική, ηδονή, χορό, έρωτα και φως. Το έργο «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» του διάσημου συγγραφέα έχει συναντήσει και στο παρελθόν το κοινό στο θέατρο, συγκεκριμένα το 2018, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και με τον Γρηγόρη Βαλτινό στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τη θεατρική διασκευή σ’ αυτό το νέο ανέβασμα υπογράφουν ο Γιάννης Κακλέας και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ