TV + Series

The Voice: Μεγάλη νικήτρια η 16χρονη Άννα Αργυρού

Η κοπέλα έκλεψε από την αρχή την παράσταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Voice: Η 16χρονη Άννα Αργυρού η μεγάλη νικήτρια – Το «σήκωσε» ο Σάκης Ρουβάς
Η Άννα Αργυρού με τον Σάκη Ρουβά © ΣΚΑΙ

Άννα Αργυρού: Το 16χρονο κορίτσι είναι η μεγάλη νικήτρια του The Voice, η οποία προερχόταν από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Στον τελικό του The Voice που έγινε το βράδυ της Κυριακής (19.12.2021) ο Σάκης Ρουβάς είδε την παίκτριά του Άννα Αργυρού να κερδίζει τους υπόλοιπους επτά φιναλίστ και να κερδίσει το μεγάλο βραβείο.

Η Άννα Αργυρού ήταν συγκλονιστική από την αρχή έως το τέλος του The Voice. Ο Σάκης Ρουβάς, δηλώνοντας ικανοποιημένος είπε: «Συγκινούμαι πάρα πολύ, σε βλέπω τώρα πάνω στην σκηνή πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι, σαν ένα μπουμπούκι που ανθίζει διαρκώς και δεν έχει τελειωμό. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα μας δείξεις την ομορφιά σου. Όχι την εξωτερική, αυτή την έχεις, δεν χρειάζεται να μιλάμε, αλλά την εσωτερική λάμψη, την σεμνότητα που έχεις. Η Άννα είναι φοβερό κορίτσι και δουλευταρού, παρόλο που είχαμε θεματάκια με τη φωνή της, έκατσε και εργάστηκε μεθοδικά».

Από τις Blind Auditions η 16χρονη τραγουδίστρια είχε κλέψει τις καρδιές των coaches, με τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά να πατάνε το κουμπί στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα της ερμηνείας της και στη συνέχεια να δίνουν… μάχη για να τη φέρουν στην ομάδα τους.  Η 16χρονη μαθήτρια blind audition του μουσικού talent show του ΣΚΑΪ είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή, ερμηνεύοντας τη μπαλάντα «Stone Cold». Τελικά η ίδια κατέληξε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. 

Η Άννα Αργυρού, ήταν ένα από τα δυνατά φαβορί για την νίκη του φετινού «The Voice of Greece». Στον ημιτελικό ερμήνευσε το τραγούδι «Listen» και εντυπωσίασε τους πάντες με το ταλέντο της.

Άννα Αργυρού "Hurt" | Τελικός | The Voice of Greece | 8η Σεζόν

Στη σκηνή του τελικού του The Voice ανέβηκαν στη σκηνή οι 8 φιναλίστ με μοναδικό στόχο να «κερδίσουν» από το τηλεοπτικό κοινό την μεγάλη νίκη.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μηλιώτη, την Ελένη Ολυμπίου, τον Δημήτρη Κανάκη, την Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου, την Άννα Αργυρού, τον Γιώργο Γλυκοκόκκαλο, την Ηλιάνα Αλεξάνδρου και τον Γιώργο Πάττα.

Από αυτούς, στην πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του The Voice, κατάφεραν να περάσουν ο Ανδρέας Μηλιώτης και η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Έτσι, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ερμηνεύσουν ακόμα ένα τραγούδι μπροστά στους coaches και τους τηλεθεατές του The Voice.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ