- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Το "In Wonder", ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Καναδό τραγουδιστή-τραγουδοποιό Σον Μέντες θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου.
Στις 23 Νοεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το "In Wonder" το νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και την καριέρα του δημοφιλούς τραγουδοποιού, Σον Μέντες.
Μάλιστα, το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει μόλις λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ του, "Wonder", που αναμένεται στις 4 Δεκεμβρίου.
Το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ "Wonder", ένα από τα πιο προσωπικά του Μέντες, το οποίο, μιλά για τον αγώνα του να εκφράσει τα συναισθήματά του κυκλοφόρησε στην αρχή του μήνα.
Το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους του βετεράνου σκηνοθέτη μουσικών βίντεο Γκραντ Σίνγκερ, είναι μια ενδόμυχη ματιά στη ζωή και το ταξίδι του Μέντες, που γυρίστηκε τα τελευταία χρόνια. Το "In Wonder" πιθανότατα, σύμφωνα με το Variety, θα περιλαμβάνει πλάνα του τραγουδιστή από την παγκόσμια περιοδεία του το 2019 με τον ίδιο τίτλο που τον οδήγησε σε όλη τη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.
Οι Άντριου Γκέρτλερ, Σον Μέντες, Μπεν Γουίνστον είναι εκτελεστικοί παραγωγοί του ντοκιμαντέρ και οι Σολ Ζερμέν και Τζέιμς Χέιγκουντ παραγωγοί.
Ο Καναδός τραγουδιστής-τραγουδοποιός, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σον Μέντες (SMF), ανακοίνωσε πρόσφατα ένα επίσημο νέο ετήσιο βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) που θα απονέμεται σε έναν αναδυόμενο ή νέο σκηνοθέτη ως διάκριση στη δημιουργία ταινίας που εστιάζει σε παγκόσμια ζητήματα που είναι σημαντικά για τη νεολαία σήμερα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συμμετείχε στα σπουδαιότερα άλμπουμ των Γερμανών
Μετά τον πόλεμο με τον γιο της
Οι κριτικές από την Αυστραλία μιλάνε ήδη για μία από τις καλύτερες περιόδους του γκρουπ
Η 79χρονη σταρ κυκλοφορεί νέο dance τραγούδι χρησιμοποιώντας AI
Ποιες χώρες δίνουν «μάχη» για την πρωτιά
Ιστορική διάκριση για τη διάσημη τραγουδοποιό - Πλαισιώνει κορυφαίους δημιουργούς της παγκόσμιας μουσικής
Ο σπουδαίος κιθαρίστας της τζαζ γεννήθηκε πριν από ακριβώς 115 χρόνια
Στις υποψηφιότητες περιλαμβάνεται και το συγκρότημα Pulp
Το έργο του Μπέρνσταϊν, βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Βολταίρου, ανεβαίνει σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση σε μορφή δραματοποιημένης συναυλίας
Ο μαέστρος μιλάει για την πολιτική σάτιρα του Βολταίρου και τη μουσική ιδιοφυΐα του Μπερνστάιν, με αφορμή την πρώτη παρουσίαση του έργου στο ελληνικό κοινό
Δύο θρύλοι του heavy metal βάζουν φωτιά στο συναυλιακό καλοκαίρι
Υπάρχει και κάνει την πόλη ενθουσιαστική
Γνωστός στο ευρύ κοινό κυρίως ως ιδρυτικό μέλος του εμβληματικού συγκροτήματος Oregon
Είχε κατακτήσει τον διαγωνισμό μία φορά
Αποκαλύφθηκαν και τα 28 τραγούδια του Sing for Greece 2026
Με κοντά στις 300.000 προβολές μέσα σε 48 ώρες
Ακούστε και τα 28 τραγούδια
Αποκαλύφθηκαν τα 14 τραγούδια του πρώτου ημιτελικού του Sing for Greece 2026
Ακούστε τα ολόκληρα για πρώτη φορά
Στις 20 Ιανουαρίου, μια βραδιά στο Θέατρο Ολύμπια με έργα των Λέοναρντ Μπερνστάιν, Τζορτζ Γκέρσουιν και Αντονίν Ντβορζάκ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.