- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μία video-συνέντευξη με τον Dim Vach
Ο γνωστός μουσικός σε μία περιπλάνηση μέσα στη δική του Αθήνα
Ο Dim Vach, Δημήτρης Βαχαβιόλος τυπικά, είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος και ευφάνταστος. Τα μουσικά του τοπία για ταινίες και τα electro ambient κομμάτια του είναι ιδανικά για να σε ταξιδεύουν ενώ ταυτόχρονα σου δείχνουν τα δικά του πολλά πρόσωπα.
Ο ίδιος αυτό-προσδιορίζεται: κλασικά κρουστά, ηλεκτρονική μουσική, συμμετοχή σε συναυλίες, ραδιόφωνο, δισκογραφικές συνεργασίες, sound design, ακουστικός σχεδιασμός και πολυμέσα.
Οι παραγωγές του κινούνται σε μονοπάτια electronica, ethnic, experimental και house. Κυκλοφορίες σε d:vision, Mahayana Records, The Sound Of Everything κ.α., συμμετοχή με original tracks στις συλλογές του Buddha Bar (XIV & XV), ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την Break The Rule Records αλλά και το project των Sugar House.
Πρόσφατα, σκεφτήκαμε να κάνουμε μία συνέντευξη μαζί του με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρώτου του άλμπουμ και της κυκλοφορίας του βίντεο-κλιπ «Clouds» με τη συνεργασία της Anna Tarba. Μία video-συνέντευξη που παράλληλα θα μας ξεναγούσε, με τις μουσικές του και τις εικόνες του, στη δική του Αθήνα.
Το αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο όμορφο απ’ όσο περιμέναμε και, μάλιστα, σκιαγραφεί ακόμα καλύτερα το προφίλ του Dim Vach, ίσως περισσότερο και από τις λέξεις οποιουδήποτε τρίτου.
Και το νέο video του «Clouds»:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι απάντησε η κοπέλα σε όσους την αποδοκίμασαν
Μία από τις καλύτερες metal βραδιές στην Πλατεία Νερού
Το (What's the Story) Morning Glory? αφήνει πίσω το ιστορικό Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
Πόσες φωνές και ιδιότητες μπορούν να κατοικούν μέσα σ’ ένα σώμα;
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο εμβληματικός fronman του νεοϋορκέζικου hardcore συγκροτήματος
Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Θεσσαλονικιού μουσικού
Από τον Γιώργο Ζαμπέτα στο Happening, τους Magic De Spell και τη Rockarolla. Θυμάται το καλοκαίρι που ξεκίνησαν όλα και μιλά για μια ζωή που κύλησε ολόκληρη μέσα στη μουσική
Ζητούν μποϊκοτάζ πριν τις συναυλίες
«Μας άφησες θησαυρούς Μαίρη Λίντα»
«Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να σε αγγίξω», έγραψε η κόρη του Πρίγκηπα του Σκότους
Η νέα τραγουδοποιός μιλά για το πρώτο της single, την άδεια Θεσσαλονίκη, το κρασί και τη νοσταλγία που, όταν βρίσκει ρυθμό, παύει να κοιτάζει πίσω.
2 ημέρες, 2 stages κάθε μέρα, 13 ώρες μουσικής ημερησίως, 18+ διεθνείς artists
Η βιρτουόζος βιολίστρια μιλά στην ATHENS VOICE για την εμφάνισή της στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
«Επιβλήθηκε ως κορυφαία ερμηνεύτρια, χάρη στο μεγάλο ταλέντο της, το οποίο ποτέ δεν σπατάλησε»
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Η ζωή, οι συνεργασίες και η διαδρομή μιας γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.