Κινηματογραφος

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ανακοίνωσε συνέντευξη με τον Γούντι Άλεν

Που θα προβληθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Photo by Ernesto Ruscio/Getty Images
Woody Allen και Alec Baldwin © Ernesto Ruscio/Getty Images

Άλεκ Μπάλντουιν: Συνομιλία με τον Γούντι Άλεν μέσω instagram.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ανακοίνωσε μια συνέντευξη με τον σκηνοθέτη Γούντι Άλεν ο οποίος αντιμετώπισε νέες αντιδράσεις πρόσφατα με την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του HBO «Allen v. Farrow», στην οποία η Ντύλαν Φάροου και η μητέρα της Μία αναλύουν περαιτέρω τους ισχυρισμούς με τους οποίους εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1992.

Ο Μπάλντουιν έκανε την ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, γράφοντας: «Επιτρέψτε μου να προλογίσω αυτό δηλώνοντας ότι έχω μηδενικό ενδιαφέρον για τις κρίσεις και τις υποκριτικές αναρτήσεις οποιουδήποτε εδώ. Είμαι προφανώς κάποιος που έχει τις δικές μου πεποιθήσεις και ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ για τις εικασίες οποιουδήποτε άλλου. Αν πιστεύετε ότι μια δίκη πρέπει να διεξαχθεί μέσω ενός ντοκιμαντέρ του HBO, αυτό είναι δικό σας θέμα».

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο Instagram live στις 10:30 π.μ. ET. "Σ' αγαπώ, Γούντι", ανέφερε ο Μπάλντουιν σε μια ανάρτηση βίντεο. "Instagram, είμαι με τον Γούντι, την Τρίτη στις 10:30. Να είσαι εκεί".

 

Η υπόθεση γνωστή, με τις καταγγελίες της ηθοποιού και πρώην συντρόφου του σπουδαίου σκηνοθέτη, Μία Φάροου, ότι εκείνος παρενόχλησε σεξουαλικά την υιοθετημένη κόρη τους, Ντίλαν, όταν το παιδί ήταν σε ηλικία επτά ετών. Παρά το γεγονός ότι κανένας εισαγγελέας δεν βρήκε αρκετά στοιχεία ώστε να απαγγείλει ποτέ κατηγορίες στον Αλεν, η υπόθεση ήρθε ξανά στο προσκήνιο το 2017 με το κίνημα #MeToo· στα 36 της σήμερα, η Ντίλαν Φάροου αποτελεί, μαζί με τη μητέρα της, κεντρικό πρόσωπο του καινούργιου ντοκιμαντέρ, υποστηρίζοντας πως ο βιασμός από τον πατέρα της όντως συνέβη μια μέρα του 1992 στο ειδυλλιακό σπίτι του Κονέκτικατ. Φυσικά, πέρα από τη δική της μαρτυρία, την οποία ο Αλεν απορρίπτει ως προϊόν πλύσης εγκεφάλου από την άκρως χειριστική μητέρα της, δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να μπορεί να επιβεβαιώσει το γεγονός. Αντιθέτως, το ντοκιμαντέρ χρησιμοποιεί τα λόγια της Μία, μαζί με εκείνα του μικρότερου αδελφού Ρόναν Φάροου (εκείνος τότε ήταν πέντε ετών) και κάποιων στενών φίλων, για να εξιστορήσει την «περίεργη» σχέση που είχε ο Αλεν με τη θετή του κόρη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ