- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διεκδικεί Χρυσό Φοίνικα το Once Upon a Time in Hollywood (video)
Ο Ταραντίνο τα κατάφερε 25 χρόνια μετά το Pulp Fiction
Το Once Upon a Time in Hollywood, η ένατη ταινία του εμβληματικού Κουέντιν Ταραντίνο κάνει πρεμιέρα και διεκδικεί Χρυσό Φοίνικα στο 72ο Κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών.
Η ένατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, με τους Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο, κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ.
Μετά από μήνες με φήμες και ψίθυρους, η ένατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, Once Upon a Time in Hollywood, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.
Στη συνδιάσκεψη που έγινε ο εκπρόσωπος του Φεστιβάλ Thierry Frémaux υπογράμμισε ότι υπήρχε ένα ενδεχόμενο να συμμετάσχει η ταινία, η οποία ωστόσο μέχρι πρότινος δεν ήταν έτοιμη.
Σήμερα αποκάλυψε ότι ο Ταραντίνο τα κατάφερε.
«Φοβόμασταν ότι η ταινία δεν θα ήταν έτοιμη, καθώς δεν θα κυκλοφορούσε μέχρι τα τέλη Ιουλίου, αλλά ο Κουέντιν Ταραντίνο, που δεν έχει αφήσει την αίθουσα επεξεργασίας τέσσερις ολόκληρους μήνες, είναι ένα πραγματικό, πιστό και ακριβές παιδί των Καννών. Όπως και με τους Inglourious Basterds, και φέτος θα είναι εκεί - 25 χρόνια μετά το Χρυσό Φοίνικα για το Pulp Fiction - με την τελευταία του ταινία που προβάλλεται στα 35mm και το cast του. Η ταινία του είναι μια ερωτική επιστολή στο Χόλιγουντ της παιδικής ηλικίας του, μια περιοδεία ροκ μουσικής του 1969 και μια ωδή στο σινεμά.
Ας ελπίσουμε ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει γυρίσει κάτι ξεχωριστό που θα βγάλει από τη μικρή πράσινη τσάντα του».
Στο διαγωνιστικό τμήμα προστέθηκε ακόμα το Mektoub, My Love: Intermezzo του Abdellatif Kechiche, ενώ υπάρχει και ένα σενάριο για τη μικρού μήκους ταινία του Gaspar Noé Lux Æterna, με πρωταγωνιστές τους Béatrice Dalle και Charlotte Gainsbourg.
Η ταινία θα προβληθεί στις 21 Μαΐου σηματοδοτώντας τα 25 χρόνια από την προβολή και νίκη του Pulp Fiction στην Κρουαζέτ.
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ξεκινά στις 13 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και τη μεγάλη γιορτή στις 25 Μαΐου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Η κόρη ενός ζευγαριού Αμερικανών που ζει μόνιμα στο Κάιρο εξαφανίζεται μυστηριωδώς
Η σούπερ σταρ της ποπ μουσικής Mother Mary βιώνει μια ανεξήγητη κρίση ταυτότητας
Η Έινε και ο Τόμας, γονείς δύο κοριτσιών, χωρίζουν φιλικά έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου, καθώς ο μεσήλικας Τόμας έχει βρει νέα σύντροφο
Yποδύεται έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια τεράστια περιβαλλοντική κρίση
Μια ιστορία απόγνωσης και ελπίδας για τους κινηματογράφους όλου του κόσμου
Ένα prequel του House of the Dragon, που αφηγείται την κατάκτηση του Westeros από τους Targaryen
Πάνω από 1.000 δημιουργοί και ηθοποιοί εκφράζουν την αντίθεση τους
Τα επιχειρήματά τους
Τι απέγιναν το κινηματοθέατρο των αδελφών Χόλαντ και το κινητοσκόπιο του Τόμας Έντισον
Η πρωταγωνίστρια του «Wednesday» αποκαλύπτει την κρίση ταυτότητας μετά την Disney και τον ρόλο που της έσωσε την καριέρα
Ανεπαρκή χαρακτηρίστηκαν τα μέτρα μετά το περιστατικό με τον Τζον Ντέιβιντσον που επισκίασε την τελετή απονομής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.