315835-623223.jpg

Χρήστος Τζιέρας

Βρίσκεται στο χώρο της γαστρονομίας τα τελευταία 25 χρόνια. Έχει δουλέψει για ξενοδοχεία και εστιατόρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 1994 κέρδισε την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό νέων Chef, ενώ έφτασε μέχρι τη βασιλική αυλή της Αγγλίας, ως καλεσμένος του πρίγκιπα Καρόλου! Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ο Executive Chef του ομίλου Μπολέτση- Παναγοπούλου (Belle Amie, Verde κ.α). Αυτό που τον χαρακτηρίζει περισσότερο, είναι η Multi Cultural ταυτότητά του, που ξέρει να συνδυάζει πολύ καλά με την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ