Αν θέλει να σταθεί επάξια ανάμεσα στις σύγχρονες ευρωπαϊκές μητροπόλεις, χρειάζονται τομές και αλλαγές προτεραιοτήτων
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επιστήμη Μπινάζη
Η Επιστήμη Μπινάζη είναι επαγγελματίας εκφωνήτρια. Η φωνή της ντύνει διαφημιστικά σποτ, τηλεοπτικά τρέιλερ (ΑΝΤ1), ντοκιμαντέρ podcast και τηλεοπτικές αφηγήσεις. Έχει παρουσιάσει ταξιδιωτικές και πολιτιστικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ, στην ΕΡΤ και παλιότερα στην ΕΡΤ3. Έχει περάσει από τα ραδιόφωνα του Μουσικού, του Rockfm, του 88μισο κ.α. Έχει αρθρογραφήσει στην Καθημερινή και στην Athens Voice. Προσπαθεί να τελειώσει το μεταπτυχιακό της στο Digital Culture στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Ο σύμβουλος οινολόγος και συνιδρυτής της Zoumboulis & Associates μιλά για το κρασί και την οινοποίηση
Μια συζήτηση για όλα με αφορμή το νέο του βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Athens Voice Books
Σε μια συνέντευξη-ποταμό, απάντησε σε όλα: για την Ελλάδα, για τον Τσίπρα, για τον Σόιμπλε, για τον Πούτιν, τον Τραμπ, τον Ομπάμα, το προσφυγικό, την Ευρώπη
Όλη η γνώση είναι διαθέσιμη, αρκεί να έχουμε Wi-Fi. Αλλά έρχεται μ’ ένα τίμημα: την απώλεια του αυθορμητισμού.
Τρεις γενιές γυναικών. Ένας άντρας που καθορίζει τις ζωές τους. Ένας σκοτεινός θρύλος. Η συγγραφέας μιλάει για το νέο της βιβλίο «Το Πορτρέτο του Βασιλιά»
Η τέχνη οφείλει να παρεμβαίνει. Να μη σιωπά. Να παίρνει θέση. Όμως η μεγάλη της πρόκληση είναι να ενώνει. Να επιτρέπει τον αναστοχασμό, όχι να υπαγορεύει τι να σκεφτείς
Ταξίδι στη Γενεύη με αφορμή το Euro
Η Αθήνα και η μετακίνηση με εναλλακτικά μέσα