Εμφάνιση φίλτρων
Κατάστημα
Καταστηματα Καλλυντικων

The Apivita Experience Store

Αυτό είναι τo ωραιότερο μαγαζί της Αθήνας

The Apivita Experience Store

Αυτό είναι τo ωραιότερο μαγαζί της Αθήνας. Kαι είναι πράγματι μια μοναδική εμπειρία για καθένα που τον επισκέπτεται. Φουσκώνεις από υπερηφάνεια όταν το βλέπεις και σκέφτεσαι ότι όλο αυτό τον υπέροχο χώρο τον έχουν φτιάξει ελληνικά χέρια και μόνο. Από τα ίδια τα προϊόντα μέχρι την αρχιτεκτονική του δομή (τα συγχαρητήριά μας στην αρχιτέκτονα Ειρήνη Μπούρλου). Το κατάστημα έχει πολλαπλές καλλιτεχνικές αναφορές: η εξωτερική πόρτα και ο χώρος του ταμείου είναι ειδικά σχεδιασμένα έργα του γλύπτη Νίκου-Γιώργου Παπουτσίδη, που εμπνέεται από τον κόσμο της Apivita και τα σύμβολά του. Στο ισόγειο δεσπόζει ένα μεγάλο τραπέζι φτιαγμένο από ανοιχτές κυψέλες –δείγμα της χαρακτηριστικής ελληνικής φιλοξενίας, όπου πάντα προσφέρεται ζεστό τσάι με μέλι– και μία εντυπωσιακή ελιά, έργο του γλύπτη Κωνσταντίνου Βαλαή, παραπέμποντας στη σοφία, τη γνώση και την ελληνική φύση. Τις στολές του προσωπικού υπογράφει ο Γιώργος Ελευθεριάδης.

THE APIVITA EXPERIENCE STORE

Το 5ώροφο νεοκλασικό κτίριο διαθέτει εκτός από όλες τις σειρές των εγγυημένων προϊόντων της φίρμας, σπα, το πρώτο πράσινο κομμωτήριο της Αθήνας (ανδρικό και γυναικείο), juice bar, εξωτερικό κήπο του Ιπποκράτη στους επάνω ορόφους, καθώς και αίθουσα συνεδριάσεων, βιβλιοθήκη και φυσικά φαρμακείο με φαρμακοποιό που σου φτιάχνει τα προσωπικά σου καλλυντικά. Μπορείτε να το επισκεφτείτε και σαν μουσείο Σύγχρονης Τέχνης!

THE APIVITA EXPERIENCE STORE

Άλλα καταστήματα: Apivita Athens Airport Store, ∆ιεθνής Αερολιµένας Ελ. Βενιζέλος/ Πατήσιων 27, Αθήνα 10432, 2105223205/ Ακαδημίας 66, Αθήνα 10679, 2103625924
www.apivita.com/hellas

Σόλωνος 6, Αθήνα 10673

2103640560

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Fresh Line
Fresh Line

Τα χειροποίητα σαπούνια της Fresh Line με ήπιους αφριστικούς παράγοντες μετατρέπoυν το καθημερινό μας ντους σε μια εμπειρία αρωματοθεραπείας

Heaven On Earth
Heaven on Earth

Σπάνιες και εισαγόμενες φίρμες καλλυντικών και μικροαξεσουάρ για το σπίτι, που ακόμα κι αν αναρωτιέστε σε τι χρησιμεύουν, θεωρείτε ζωτικό να τα αποκτήσετε.

mastihashop
Mastiha Shop

Καλλυντικά, γλυκά, ποτά και βιβλία για την ιστορία και τις ιδιότητες ενός προϊόντος το οποίο μέχρι τώρα χαίρονταν μόνο όσες είχαν προίκα στη Xίο.