Εμφάνιση φίλτρων
Κατάστημα
Κομμωτηρια & κουρεια

Gino - Hair and more

"G more than hair"

Gino hair and more Kολωνάκι

How do you Restart something that had never been turned off? Πώς κάνεις επανεκκίνηση σε ό,τι δεν έληξε ποτέ; Η παρουσία του Τζίνο Μπούρα στη βιομηχανία μαλλιών ξεκινά από τη δεκαετία του '60. Λονδίνο, Καναδάς, Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας μερικοί από τους σταθμούς του. Η αγάπη του όμως για την Ελλάδα τον οδηγεί στα μέσα της δεκαετίας του '70 να ιδρύσει το πρώτο του κομμωτήριο στην περιοχή Hilton σε συνεργασία με τον Dino, με τον οποίο αρκετά χρόνια μετά αποφασίζουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η καριέρα του Τζίνο προχωράει με την πρώτη του συλλογή «μινιμάλ» που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής. Σε μια περίοδο που ο προσωπικός χρόνος των γυναικών ήταν πολύτιμος, ακολουθώντας τον παλμό της Ελληνίδας, παρουσιάζει την συλλογή του για τα μαλλιά «fast forward-ff». Η συνέχεια της επιτυχημένης του καριέρας αποτυπώνεται με πολλά βραβεία και 8 κομμωτήρια (Μαρούσι, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Βάρκιζα, Κολωνάκι, περιοχή Hiltons, Νέα Σμύρνη), όλα υπό την επίβλεψή του.

Σέκερη 3, Αθήνα 10671

2107240154

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Vantage hair & beauty
Vantage hair & beauty

Σε ένα “one-stop-shop” ολοκληρωμένης περιποίησης, η υψηλή αισθητική και η απόλυτη προσήλωση στο αποτέλεσμα που επιθυμείς, έχουν τον πρώτο λόγο.

3.jpg
Georgios Doudessis

O επαγγελµατισµός και η µοντέρνα αισθητική του Γιώργου ∆ουδέση άλλαξαν για πάντα την κοσµοθεωρία των αθηναϊκών κοµµωτηρίων.