Εμφάνιση φίλτρων
Κατάστημα
Κομμωτηρια & κουρεια

Vantage hair & beauty

Σε ένα “one-stop-shop” ολοκληρωμένης περιποίησης, η υψηλή αισθητική και η απόλυτη προσήλωση στο αποτέλεσμα που επιθυμείς, έχουν τον πρώτο λόγο.

Vantage hair & beauty

Η ομάδα του VANTAGE hair & beauty έχει χτιστεί με έναν και μόνο στόχο: Να δημιουργήσει μια «πλατφόρμα» κορυφαίων επαγγελματιών του στιλ και ειδικών της ομορφιάς, οι οποίοι δεν ακολουθούν απλά τα σύγχρονα trends, αλλά τα καθορίζουν. Στο Vantage hair & beauty θα έχετε τον προσωπικό σας σύμβουλο styling που θα συζητήσει μαζί σας, θα ανακαλύψει τα θέλω και τις ανάγκες σας και θα σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις που θα αναδεικνύουν τη δική σας προσωπικότητα, θα τονίσουν την ομορφιά σας και θα σας χαρίσουν μοναδική λάμψη και στιλ για όλες τις περιστάσεις. Με την πρώτη σας επίσκεψη θα έχετε μια δωρεάν one-to-one συνεδρία με τον προσωπικό σας ειδικό σύμβουλο ομορφιάς ενώ στη συνέχεια η ομάδα των hair stylists και make-up artists θα αναλάβει να υλοποιήσει το concept.

Vantage hair & beauty

Η art director Κλεοπάτρα Σαλούμη είναι η προσωποποίηση όλων των συνειρμών που φέρει το όνομά της. Με έμφυτο το ταλέντο να αναδεικνύει την ομορφιά, το στυλ και τον δυναμισμό κάθε γυναίκας, έχει γεννηθεί για το επάγγελμα του hair & beauty stylist.

Η Κλεοπάτρα, έχοντας αποφοιτήσει με διάκριση από τη σχολή του «μετρ» της διεθνούς κομμωτικής Vidal Sassoon στο Λονδίνο, και έχοντας αποκτήσει διεθνώς καταξιωμένα διπλώματα και πιστοποιήσεις ως hair stylist και make-up artist, έχει αναγνωρισθεί ως trend-setter και opinion maker σε ό,τι αφορά το hair styling και την ομορφιά στην Ελλάδα. Πιστεύοντας βαθιά στην αξία της συνεχούς βελτίωσης και καινοτομίας, φροντίζει να παραμένει πρωτοπόρος στη δουλειά της, παρακολουθώντας κορυφαία σεμινάρια κομμωτικής του Vidal Sassoon και της Intercoiffure.

Vantage hair & beauty

Θράκης 2 & Καποδιστρίου, Φιλοθέη 15237, Εμπορικό Κέντρο Φιλοθέης (1ος Όροφος)

2106817678

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

3.jpg
Georgios Doudessis

O επαγγελµατισµός και η µοντέρνα αισθητική του Γιώργου ∆ουδέση άλλαξαν για πάντα την κοσµοθεωρία των αθηναϊκών κοµµωτηρίων.