Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Opera Chaotique στο Faust

Η τελευταία παράσταση των Opera Chaotique στο Faust Bukowski: Ποιήματα Ενός Πορνόγερου Ιστορίες για φθηνά ποτά, ανήθικα θηλυκά, μοναχικές καρδιές και ξεφτισμένα όνειρα. Μετά τις ασφυκτικά γεμάτες βραδιές του φετινού και περσινού χειμώνα, οι Opera Chaotique ολοκληρώνουν τις παραστάσεις τους με τίτλο “BUKOWSKI: Poems of a Dirty Old Man” τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015.

86507-174341.jpg

Η τελευταία παράσταση των Opera Chaotique στο Faust

Bukowski: Ποιήματα Ενός Πορνόγερου

Ιστορίες για φθηνά ποτά, ανήθικα θηλυκά, μοναχικές καρδιές και ξεφτισμένα όνειρα. Μετά τις ασφυκτικά γεμάτες βραδιές του φετινού και περσινού χειμώνα, οι Opera Chaotique ολοκληρώνουν τις παραστάσεις τους με τίτλο “BUKOWSKI: Poems of a Dirty Old Man” τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015.

Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο του κακού παιδιού της διανόησης Charles Bukowski, οι εκκεντρικοί τροβαδούροι του χάους παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά με άξονα τον σαγηνευτικά άσωτο βίο του. Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο μουσικών αλχημιστών που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, δημιουργηθηκε το 2011 από τον Tenorman (κατά κόσμον Γιώργο Τζιουβάρα) στα φωνητικά και το πιάνο και τον Voodoo Drummer (κατά κοσμον Χρήστο Κουτσογιάννη) στα ντραμς και τα πάσης φύσεως κρουστά.

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Τιμή Γενικής Εισόδου: 8 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Ώρα έναρξης: 22.30

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ