Το εστιατόριο μέσα στο ξενοδοχείο Caravel, ανακαινισμένο πρόσφατα, εμπνέεται από τα 70ς στο ντεκόρ κ
Το εστιατόριο μέσα στο ξενοδοχείο Caravel, ανακαινισμένο πρόσφατα, εμπνέεται από τα 70ς στο ντεκόρ κ
Ο Βαγγέλης Τσιμένης δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές που συνδυάζουν το κρέας και το ψάρι στο ίδιο πιά
Mοναδικής ποιότητας ιαπωνικά πιάτα με έμφαση στο sushi αλλά και coctail με ιαπωνικό χαρακτήρα ειδικά
Τυριά σε αφθονία και εκλεκτά αλλαντικά, χορταστικές σαλάτες και spreads για να κάνουν βουτιές τα παξ
Στα της κουζίνας ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος που συστήσει μία υψηλών επιπέδων γεύσεων κουζίνα, συνδυάζ
Τρομερές ηπειρώτικες πίτες, φανταστικά πρωινά, πληθωρικά σάντουιτς, δεκάδες σαλάτες που γνωρίζουν με