Τα φαγητά παρασκευάζονται μαζί με επιλεγμένους μαγείρους από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη Μανώλη και την γ
Τα φαγητά παρασκευάζονται μαζί με επιλεγμένους μαγείρους από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη Μανώλη και την γ
Ένα εστιατόριο-μπιραρία στο κέντρο της Αθήνας, με ζεστό και φιλόξενο χώρο που ανοίγει από το πρωί γι
Στην κουζίνα του Πόλας τα καλύτερα της μαμάς-γης συναντιούνται με την τέχνη του Ινδού σεφ. Το αποτέλ
Εντυπωσιακός χώρος για το εστιατόριο που έστησε ο Δημήτρης Λίτινας με τη συνδρομή του Kirios Criton
Ανοίγει από τις 8 το πρωί κι εσύ στην αρχή θα πας για τον καταπληκτικό espresso, τον Pasqualini. Στη
Μια υπέροχη αυλή με πλατάνια και μια…κατσαρόλα που βγάζει καθημερινά όλα τα ελληνικά μαγειρευτά. Μαζ
Από το μπαλκόνι θα χαζέψεις την πλατεία Κεφαλαρίου, στα πιάτα θα απολαύσεις αυθεντική ιταλική κουζίν