Τέλειο στέκι για pinsa, αποκλειστικά με χειροποίητη ζύμη 48ωρης ωρίμανσης (με εκλεκτά άλευρα σίτου,
Ιταλικη
Oh my pinsa
Τέλειο στέκι για pinsa, αποκλειστικά με χειροποίητη ζύμη 48ωρης ωρίμανσης (με εκλεκτά άλευρα σίτου,
Ωραία πρωινά, νόστιμα πιάτα ημέρας το μεσημέρι και μουσικά live το βράδυ. Ένα στέκι για όλες τις ώρε
Ο Παναγιώτης Τσαμπούκας με πολύχρονη εμπειρία και σπουδές ζαχαροπλαστικής σε Λονδίνο και Μελβούρνη κ
Πολίτικο τσουρέκι με χειροποίητη ζύμη σε λαχταριστές εκδοχές που θα λατρέψεις. Θα το βρεις με γέμιση
Τρίτη-Παρασκευή 13:00-12:00, Σάββατο 12:30-12:00, Κυριακή 12:30-20:00, Δευτέρα κλειστά (πλην αργιών)