Ο σεφ Γιάννης Σαπουντζής άνοιξε το Sapou το 2015 στην Αντίπαρο και το 2017 το έφερε και στην Αθήνα.

Πιάτα ιδιαίτερα αγαπητά, από διάφορα μέρη της γης, που κουβαλούν τη δική τους ιστορία, τις αφηγήσεις
Εδώ και σαράντα περίπου χρόνια συνεχίζει μια παράδοση πέρα από μόδες και νέα trends. Από το ρεμπέτικ
Τα πιάτα είναι εμπνευσμένα από το χώρο του Κινηματογράφου και των Τεχνών. Μέσα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κα
La Pierrade... όπως πέτρες λάβας που έρχονται σε ειδικό σκεύος στο τραπέζι! Κλειστά Κυριακή.
Λιτή διακόσμηση, ατμοσφαιρική μουσική και ένα ευφάνταστο μενού που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις.