Ο σεφ Γιάννης Σαπουντζής άνοιξε το Sapou το 2015 στην Αντίπαρο και το 2017 το έφερε και στην Αθήνα.

Ατµοσφαιρικός χώρος, ξενοδοχειακό service και πολυτέλεια, µεσογειακές γεύσεις επιπέδου μέσα στο Divani Caravel Hotel.
2107207000
Πιάτα ιδιαίτερα αγαπητά, από διάφορα μέρη της γης, που κουβαλούν τη δική τους ιστορία, τις αφηγήσεις
Εδώ και σαράντα περίπου χρόνια συνεχίζει μια παράδοση πέρα από μόδες και νέα trends. Από το ρεμπέτικ
Τα πιάτα είναι εμπνευσμένα από το χώρο του Κινηματογράφου και των Τεχνών. Μέσα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κα
La Pierrade... όπως πέτρες λάβας που έρχονται σε ειδικό σκεύος στο τραπέζι! Κλειστά Κυριακή.
Λιτή διακόσμηση, ατμοσφαιρική μουσική και ένα ευφάνταστο μενού που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις.
Στον πάνω όροφο του Σπίτι Neat Eat Cafe, μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εμπειρία. Εσύ θα πα
Ωραία αρχιτεκτονική και ντιζάιν. Για καφέ και προχωρημένα πρωινά και φαγητό από 13.00 με ελληνική κα
Τo boutique εστιατόριο της Αθήνας σε έναν πανέμορφο πολυχώρο στο Χαλάνδρι με καταπράσινο κήπο. Δίνει
Σύγχρονα πιάτα, με κρητικές επιρροές και βιολογικά προϊόντα της κρητικής φάρμας Agreco, από τον Σάκη
Με όνομα παρμένο από το μυθιστόρημα του Γιάννη Σκαρίμπα, και διάθεση για δημιουργική, βασισμένη στις
All day χώρος με ωραία αρχιτεκτονική και ντιζάιν. Για καφέ και προχωρημένα πρωινά και φαγητό από 13.
Μεγάλη ιστορία από τα 70s που αποτυπώνει στον χώρο μια αίσθηση νοσταλγίας. Πολλά κρεατικά, μουσικές
Η αξεπέραστη κομψότητα, πολυτέλεια, σέρβις της Μεγάλης Βρετανίας συν καταπληκτική θέα σε Ακρόπολη, Σ