

Στον αθηναϊκό Βασίλαινα με θέα το Χίλτον και εξαιρετική αισθητική από τους αρχιτέκτονες Μαρία Κοκκίνου- Αντρέα Κούρκουλα, οι γεύσεις είναι οικείες και ταυτόχρονα σύγχρονες με αρκετά πιάτα στον κατάλογο, όπως ψαρόσουπα, σαλάτες, τοματόρυζο αχινού, σκουμπρί καπνισμένο στον ξυλόφουρνο με αρωματική σάλτσα και ξηρούς καρπούς, γιουβετσάκι γαρίδες, αλλά και αρνάκι με καπνιστή μελιτζάνα, φρέσκο ψάρι σχάρας με διάφορες γαρνιτούρες, και άλλα πολλά. Και menu degustation και μεσημέρι με πιο προσιτές τιμές. Πολύ καλή και η λίστα κρασιών με το 80% των ετικετών να είναι ελληνικές, ενώ υπάρχουν και πολλά δείγματα του διεθνούς αμπελώνα.
2107210501