Εμφάνιση φίλτρων
Εστιατόρια
Περιοχή
Γαλλικη

Creperie Framboise

Creperie Framboise

Φοβερές κρέπες µε χειροποίητο µείγµα και πρώτης ποιότητας υλικά. Στα αλµυρά άχαστη επιλογή αυτή µε τις πατάτες, τυρί, µπέικον, κοτόπουλο πανέ και σος µουστάρδας, ενώ στα γλυκά τόλµησε την πιο γαλλική εκδοχή µε σοκολάτα, φράουλα, µπισκότο και Grand Marnier. 

Κωλέττη 33

2103809919

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Entrecote
Entrecote

Η πιο νόστιμη sauce café de Paris, μετά από χρόνια ξανά στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή, αυτή τη φο

Brasserie Lorraine
Brasserie Lorraine

Ένα πανέμορφο μπιστρό που μιλάει γαλλικά και έχει υπέροχη πληθωρική διακόσμηση με μάρμαρα, μπουαζερί

67874175_2402986589948515_2555389284945231872_n.jpg
Veri Table

Το πιο αυθεντικά γαλλικό εστιατόρια του Νέου Ψυχικού από τον Alain Parodi, γνώριμου εδώ και χρόνια σ

tarte_3.jpg
Tarte Tatin

Από τις 09.00 έως τη 01.00 (η κουζίνα λειτουργεί έως τις 23.30) μπορείς να το επισκεφθείς για να δοκ

Chapeau
Chapeau

Όμορφο και «κρυφά» αισθησιακό, με βελούδινους καναπέδες, ωραία χρώματα, πολύχρωμους πολυελαίους και

decounte.jpg
Decounti

Βασίζεται στην κλασσική γαλλική κουζίνα, πολυτελές, κομψό, αλλά παράλληλα ζεστό μπιστρό, με δική του

paul.jpg
Paul

Γαλλικός φούρνος με παγκόσμια ιστορία. Οι γαλλικές νοστιμιές που ξέρεις στην πιο αυθεντική τους μορφ

avenue.jpg
Avenue

Μέσα στο ξενοδοχείο Metropolitan µε γαλλική κουζίνα από το διάσηµο σεφ Michel Roux. Λίστα κρασιού µε

spondh.jpg
Σπονδή

Bραβευμένο με αστέρι Michelin και με εκλεκτή κουζίνα. Προσελκύει μεγαλύτερης ηλικίας αληθινούς conna

tartarwe.jpg
Tartare

O Οδυσσέας Πολυμέρης –η δεύτερη γενιά– υποδέχεται τους πιστούς της γαλλικής κουζίνας του, σε πρωτότυ

_m_l7973_1.jpg
Chez Lucien

Aυθεντικές γαλλικές σπεσιαλιτέ και γαλλικά κρασιά σε πολύ λογικές τιµές. Μαζεύει πάντα κόσµο, οπότε

caravi.jpg
Karavi

Aν βρέθηκες για ήξεις-αφίξεις στο Eλ. Bενιζέλος, πήγαινε στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport για γ

blue_pine.jpg
Blue Pine

Kλασικό στέκι με κλασική γαλλική κουζίνα που το τιμούν οι κλασικοί B.Π.

abrevoire.jpg
Abreuvoir (L')

Παλιό, αγαπηµένο, µε γαλλική κουζίνα, κοµψότητα και στυλ, έµαθε στους Αθηναίους τα σαλιγκάρια µπουργ