Εμφάνιση φίλτρων
Εστιατόρια
Περιοχή
Παγωτα/ γλυκα

Solo Gelato

Λειτουργία: Ανοικτό μεσημέρι
6g3a4959

Είναι η πιο αγαπημένη gelateria σε όλο το Χαλάνδρι, αφού η ιστορία της κοντεύει πια έναν αιώνα. Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το καϊμάκι, είναι απλά εξαιρετικό (άλλωστε οι άνθρωποι εδώ το φτιάχνουν επί 50 χρόνια!), την τριπλή σοκολάτα από μονοποικιλιακές κουβερτούρες, τη βελούδινη gianduja, την αλμυρή καραμέλα, όπως και την κρέμα “Solo Gelato” με αμύδαλα και amaretto. Κι αν σου αρέσουν οι φρουτένιες γεύσεις, με τίποτα μην παραλείψεις το σορμπέ μάνγκο, που μάλιστα έχει λάβει το πρώτο βραβείο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγωτού!

Ανδρέα Παπανδρέου 44

2106813622

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Belle Vue
Belle Vue

Με µνήµες και συνταγές από την Πόλη στο Belle Vue δηµιουργούν παραδοσιακά γλυκά µε µεράκι, όπως καζά

Baklavas
Baklavas

Στο Baklavas θα βρείτε αυθεντικές συνταγές από την Πόλη, ποικιλίες µπακλαβά µε απίθανες γεύσεις, αγα

Pecan & Co
Pecan & Co

Εδώ θα βρεις πεντανόστιμους και σούπερ τραγανούς ξηρούς καρπούς από τον Λίβανο, όπως και αυθεντικά λ

Εσκιμώ
Εσκιμώ

Το κατάστημα Εσκιμώ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1977 και από τότε μας προσφέρει όχι μόνο

Loukoumania
Loukoumania

Κλασικό στέκι για τροφαντούς λουκουμάδες, όπου η ζύμη τους παρασκευάζεται κάθε μέρα ακολουθώντας κατ

Royo
Royo

Η φιλοσοφία των ανθρώπων του Royo λέει ότι «το καλό γλυκό είναι καλό για όλους», έτσι μας ετοιμάζει

Plan(e)t Ice Cream
Plan(e)t Ice Cream

Τα παγωτά Plan(e)t έχουν ως βάση ένα ρόφημα από ελληνική βρώμη, κάτι που τα κάνει πιο ελαφριά από τα

_m_l6507.jpg
Mamma... Gelato!

Στο Mamma... Gelato! όλα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καιθημερινά εδώ. Και όταν λέμε «όλα» εννο

oh_la_low_3.jpg
Oh! la Low

Συνδυάζει την υψηλή γαλλική ζαχαροπλαστική (με pastry chef τον Απόστολο Ζιάπα της σχολής Valrhona) μ

bueno_crepa_4.jpg
Bueno Crepa

Στα δέκα χρόνια λειτουργίας της η νόστιμη αυτή κρεπερί έχει εξελιχθεί στο meeting point της περιοχής

sweet_spoon_3.jpg
Sweet Spoon

Ένας μικρός ναός της ζαχαροπλαστικής που δημιούργησε ο pastry chef, Δημήτρης Δράκος, φροντίζοντας με