Μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 2014 από το Περιστέρι και σήμερα έχει επεκταθεί στις γει

Το νέο σπίτι του Κώστα Σπηλιάδη, του Πατρινού σεφ και επιχειρηματία που έκανε διάσημη την ελληνική ψαροφαγία σε όλον τον κόσμο. Εδώ το εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο του ομώνυμου ξενοδοχείου που θέλει μάλιστα να είναι το «πρώτο γαστρονομικό ξενοδοχείο» της Αθήνας, έχει στον σχεδιασμό του την σφραγίδα των Divercity architects και στους τοίχους αρκετή τέχνη, στα δε πιάτα θα απολαύσεις ότι θα έτρωγες σε μια εξαιρετική ελληνική ψαροταβέρνα, φυσικά στην πιο «fine dining» εκδοχή της.
2166003320
Δροσιά θαλασσινή, φοβερή θέα στο γαλάζιο του Σαρωνικού και στο υπέροχο Μικρολίμανο, εκλεκτή ψαροφαγί
Ιστορικό τσιπουράδικο, στην πλατεία της Καισαριανής από το 2011. Περιποιημένος και φιλόξενος, όμορφο
Ψαροταβέρνα ή sushi; Το «Nick & the fish» λύνει το δίλημμα συνδυάζοντας και τα δύο.
Το στέκι αυτό, που συνυπάρχει στον ίδιο χώρο με τη μεγαλύτερη αγορά της Αθήνας, θα μπορούσε να χαρακ
Άριστες και εποχικές πρώτες ύλες στα πάντα, όλα χειροποίητα, φρέσκα ψάρια του αφρού αλλά και του κιλ
Ένα από τα πιο εμβληματικά εστιατόρια στην Αθήνα με εκπληκτική θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ειδικεύετα
Κάτω στη Μητροπόλεως και πάνω στην πλατεία κάνει θραύση όχι μόνο στους πολλούς τουρίστες αλλά και στ
Αυθεντική ψαροταβέρνα που δίνει έμφαση στις καθαρές γεύσεις, θα σε κερδίσει με το ολόφρεσκο ψάρι που
Ο κατάλογος προτρέπει σε θαλασσινό και στεριανό μεζεδολόγημα: χταπόδι ξιδάτο και λουκουμάδες μπακαλι