

Το μενού που έχoυν δημιουργήσει οι Ελένη Σαράντη και η Ηλέκτρα Ρήγκου κινείται μεταξύ Βιετνάμ, Ταϊλάνδης και Λατινικής Αμερικής. Και παρότι σερβίρεται σε μορφή street food, κάθε πιάτο κρύβει από πίσω του περίπλοκες τεχνικές και μια βαθιά γνώση της υψηλής γαστρονομίας. Έτσι, θα δοκιμάσεις από αέρινα dumplings και ζουμερά Yakitori (ιαπωνικά σουβλάκια), μέχρι τρομερές σούπες (τα ramen είναι το κάτι άλλο), χτένια σεβίτσε, green curry με μύδια και λεμονόχορτο, ταρτάρ γαρίδας και τόσα πολλά ακόμα που θα σε πάνε ένα γρήγορο ταξίδι ανά την υφήλιο.
Το Diego είναι το επόμενο hot στέκι του Θησείου και μόλις άνοιξε
Διάβασε την κριτική2109229235
Ουκρανικές συνταγές της γιαγιάς και εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά προϊόντα ενώνονται για να δηµιουρ
Με όνοµα εµπνευσµένο από το πιο διάσηµο µπαρ της Κούβας, δεν θα µπορούσε να προσφέρει τίποτα λιγότερ
Ένα κοκτέιλ μπαρ που μέσα σε δευτερόλεπτα σε μεταφέρει στη μακρινή Καραϊβική. Εξωτικά cocktails, πολ
Ένα fun lifestyle restaurant που συνδυάζει μεσογειακή κουζίνα και παγκόσμια γαστρονομία στην πιο fus
Καλοκαιρινά parties, δροσερό vibe, όμορφος χώρος με αισθητική, κουλτούρα, αρχιτεκτονική με κολομβιαν
Μια γευστική συμμαχία Ανατολής και Μεσογείου με το μενού να περιέχει kibbeh (ζύμη από μοσχαρίσιο κιμ
Φαλάφελ σε πιάτο ή τυλιχτά, baba ghanoush, χούμους, σαλάτες, σούπες ημέρας, φανταστικά burgers, κατα
Στεγάζεται στο όμορφο κηφισιώτικο νεοκλασσικό του 1900, εκεί που ήταν το Pig Out . Πολλές διακοσμητι
Συνδυάζει γεύσεις από διάφορες κουζίνες-τουρκική, ελληνική, αραβική και κούρδικη. Κολεκτίβα εργασίας
Ταϊλανδέζικη κουζίνα στα καλύτερά της, με μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά πιάτα. Χώρος προσεγμέν
Φρέσκο, καθημερινό φαγητό που κάποιος μπορεί να βρει στους δρόμους της Λατινικής Αμερικής. Tacos, bu