Από το 2006, όταν και άνοιξε, μέχρι σήμερα φημίζεται για το φρέσκο ψάρι του. Καθισμένος μπροστά στο

Αυθεντική ψαροταβέρνα που δίνει έμφαση στις καθαρές γεύσεις, θα σε κερδίσει με το ολόφρεσκο ψάρι που έρχεται καθημερινά κατευθείαν από τους Φούρνους Ικαρίας, τα Κύθηρα, τη Λήμνο και άλλα νησιά του Αιγαίου, αλλά και με τις εξαιρετικές τιμές του. Η μαεστρία στο ψήσιμο είναι από τα δυνατά του σημεία, το πιάτο όμως που πρέπει να δοκιμάσεις πρώτο είναι η θρυλική κακαβιά. Η φήμη της φτάνει σε όλη την Αθήνα, και δεν είναι λίγοι αυτοί που έρχονται ακόμα και από την άλλη άκρη της πόλης για να τη γευτούν. Δοκίμασε επίσης την καραβιδόψυχα και τους άλλους ψαρομεζέδες που συνοδεύονται ιδανικά με κάποια από τις 10 ετικέτες σε ούζο και τσίπουρο.
2109600117
Δροσιά θαλασσινή, φοβερή θέα στο γαλάζιο του Σαρωνικού και στο υπέροχο Μικρολίμανο, εκλεκτή ψαροφαγί
Ιστορικό τσιπουράδικο, στην πλατεία της Καισαριανής από το 2011. Περιποιημένος και φιλόξενος, όμορφο
Ψαροταβέρνα ή sushi; Το «Nick & the fish» λύνει το δίλημμα συνδυάζοντας και τα δύο.
Το στέκι αυτό, που συνυπάρχει στον ίδιο χώρο με τη μεγαλύτερη αγορά της Αθήνας, θα μπορούσε να χαρακ
Άριστες και εποχικές πρώτες ύλες στα πάντα, όλα χειροποίητα, φρέσκα ψάρια του αφρού αλλά και του κιλ
Ένα από τα πιο εμβληματικά εστιατόρια στην Αθήνα με εκπληκτική θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ειδικεύετα
Κάτω στη Μητροπόλεως και πάνω στην πλατεία κάνει θραύση όχι μόνο στους πολλούς τουρίστες αλλά και στ
Ο κατάλογος προτρέπει σε θαλασσινό και στεριανό μεζεδολόγημα: χταπόδι ξιδάτο και λουκουμάδες μπακαλι