Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μας ταξιδεύει στον θαυμαστό κόσμο, στα αρώματα και στα σερμπέτια της πολίτικης
![16650559_677414545763245_1021775531_n.jpg 16650559_677414545763245_1021775531_n.jpg](/images/272x272/3/jpg/sites/default/files/restaurant/2018/01/09/16650559_677414545763245_1021775531_n.jpg)
Το καλύτερο fish & meat φαγητό της Θεσσαλονίκης σε ένα γκουρμεκλίδικο δίπατο στην Ερμού, που σερβίρει όλη την κουλτούρα της αγοράς Μοδιάνο. Δοκίμασε τις γαρίδες τσιπς ή τις μπριζόλες από την Άμφισσα, με σαλάτα «πονηρή» και φορμαέλα από το Λιδωρίκι. Με ή χωρίς γλυκάνισο, με μύδια αχνιστά, γαριδομακαρονάδα ή σκουμπρί για να σου ανοίξει η όρεξη.
2310281566
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μας ταξιδεύει στον θαυμαστό κόσμο, στα αρώματα και στα σερμπέτια της πολίτικης
Πολίτικες γεύσεις στα καλύτερά τους, σε έναν εξαιρετικά καλαίσθητο και πεντακάθαρο χώρο, όπου δεσπόζ
Εξαιρετική σπιτική κουζίνα εμπλουτισμένη με παραδοσιακά πολίτικα πιάτα, όπως το χιουνκιάρ μπεγιεντί
Ντεκόρ που τα περιλαμβάνει όλα και κουζίνα κατά βάση κρητική. Τις Τετάτρες και live μουσική. Καθημερ
Από την Κάρπαθο µε αγάπη. Καθηµερινό, απλό, περιποιηµένο, όπως στο νησί, φαγητό. Κυριακή βράδυ κλεισ
Πιάτα που έτρωγαν ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας - δοκίμασε κρεοκάκκαβο (παντσέτα χοιρινή με γλυκόξινη
Zεστό μουσικό μεζεδοπωλείο, θα θυμηθείς τα ξακουστά ικαριώτικα πανηγύρια. Τοπικά πιάτα όπως το σούφι