Eλληνική κουζίνα από τον σεφ Δημήτρη Αϊβαλιώτη

Το θρυλικό «Αυγό του Κόκκορα» της Κυψέλης, που από το 1982 σέρβιρε κοκορόσουπες και άλλα χορταστικά ελληνικά μέχρι τα ξημερώματα, μεταφέρθηκε στο Μεταξουργείο. Έχει περάσει από αυτό σχεδόν όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα της Αθήνας, αλλά και μια στρατιά πολιτικών. Η ιστορία του –για να χαζεύεις με τις ώρες–, εξιστορείται σε ένα φωτογραφικό κολάζ στον τοίχο δίπλα από τη σκάλα. Από 1 το μεσημέρι μέχρι 1 το βράδυ προσφέρει λιχουδιές, όπως κόκορα με χειροποίητες κρητικές μακαρούνες και μαραθόπιτα.
2177050103
H οικογένεια Κωνσταντόπουλου μαγειρεύει (εντελώς σπιτικά!) όλα εκείνα που λατρεύουμε να τρώμε και τα
Το πρώτο διαδικτυακό µαγειρείο φέρνει στην πόρτα µας όλα τα καλά της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας
Εδώ θα ανακαλύψεις όλα τα μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας, ψητά της ώρας και σαλάτες που θα σου κά
Είναι το «αδερφάκι» του φημισμένου Σέμπρικο που εδώ και 12 χρόνια γράφει τη δική του ιστορία στη Θεσ
Από το 1978 μέχρι σήμερα στο Συντριβάνι, στην Ηλιούπολη, η οικογένεια Γκιουμέ προσφέρει γνήσιο και β
Ξεχωριστή νεοταβέρνα, οι άνθρωποι της οποίας ήθελαν να αναβιώσουν μια εξευγενισμένη παραδοσιακή μετα
Ένας από τους πιο αγαπημένους γαστρονομικούς προορισμούς της Θεσσαλονίκης, με κλασικές συνταγές από
Προσεγμένο σε όλα του και απόλυτα φιλόξενο, το νεανικό αυτό μεζεδοκαφενείο έχει ξεπεράσει τα σύνορα
Μεσογειακές γεύσεις και τοπικές συνταγές από τα ελληνικά νησιά, με έμφαση στην Κρήτη και τη Νάξο, με
Καλή ελληνική κουζίνα σε οικογενειακό περιβάλλον. Στα συν οι πολύ καλές τιμές.
Το Κατσαρολάκι λειτουργεί ως εξής: δεν προτείνει συγκεκριμένο μενού, αλλά μαγειρεύει καθημερινά ανάλ
Από τα πλέον γνωστά στέκια του Παγκρατίου, στον πεζόδροµο της Εµπεδοκλέους, µια ανάσα από την πλατεί
Το Σπιτικό έγραψε τη δική του νόστιμη ιστορία στην Κυψέλη, όχι μόνο χάρη στη θρυλική του πίτσα, αλλά