Θεματα

Το τραγούδι της Παρασκευής 16.02.2024 από τον Voice 102.5

Moa Bones - Let Em Go

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Moa Bones – Let Em Go
© Ανδρέας Κανελλόπουλος

Moa Bones - Let Em Go: Tο τραγούδι της ημέρας, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, από τον Voice 102.5

Ο Moa Bones επανήλθε δισκογραφικά με το νέο του άλμπουμ “Gimme A Hand” που κυκλοφορεί από την Gal&Pat Records. Πρόκειται για το τέταρτο άλμπουμ του τραγουδοποιού, πολυοργανίστα και μουσικού παραγωγού απ' την Αθήνα και περιέχει συνολικά εννέα τραγούδια, οχτώ σε στίχους και μουσική δική του και το “Younger Bones” που υπογράφει ο Βάνιας Απέργης. H κυκλοφορία του άλμπουμ συνοδεύεται και από το video clip του single “Let Em Go” σε σκηνοθεσία της Άννας Αμπάτη.

Moa Bones - Let Em Go (Official Video)

Ακροβατώντας ανάμεσα σε κιθάρες, synthesizers, ντραμς και drumachines, το “Gimme A Hand” αντικατοπτρίζει ένα υπαρξιακό ταξίδι μες στη δυστοπική πραγματικότητα της Αθήνας. Αν και ο ίδιος έχει παίξει τα περισσότερα όργανα, το “Gimme A Hand” αποτελεί την πιο πολυσυλλεκτική και περιπετειώδη δουλειά του καθώς συνεργάστηκε με εκλεκτούς μουσικούς της αθηναϊκής σκηνής, όπως οι: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, Αshley Hallinan, Μανώλης Γιαννίκιος, Στέλιος Προβής, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, Νεφέλη Λιούτα, Sugahspank! και Δημήτρης Μάργαρης.

Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Home Sweet Home studio και στα Few Studios διάσπαρτα από το 2021 ως τον Σεπτέμβριο του 2022. Η μίξη έγινε από τον Βαγγέλη Μόσχο, Νoisy King Music Residence, το mastering από τον Νίκο Λάβδα, Kiwi studio και την παραγωγή έκανε ο Moa Bones. H φωτογραφία του εξωφύλλου είναι του Ανδρέα Κανελλόπουλου και το graphic design έκανε ο Πάνος Νικολακάκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ