Θεματα

Το τραγούδι της Τετάρτης 29.11.2023 από τον Voice 102.5

Paloma Faith - Bad Woman

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Paloma Faith - Bad Woman: Το τραγούδι της ημέρας, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, από τον Voice 102.5

Paloma Faith - Bad Woman: Το τραγούδι της ημέρας, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, από τον Voice 102.5

Η βρετανίδα superstar Paloma Faith κυκλοφόρησε το νέο single «Bad Woman», μέσα απ’ το επερχόμενο 6ο studio album της με τίτλο, «The Glorification of Sadness», το οποίο θα είναι διαθέσιμο στις 16 Φεβρουαρίου 2024.

Αυτό το επικό τραγούδι διαδέχεται το άκρως δυναμικό «How You Leave A Man» και συνεχίζει να διαδίδει το μήνυμα της γυναικείας ενδυνάμωσης και ανεξαρτησίας, τα οποία είναι βασικά θέματα της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Paloma.

Μιλώντας για το single, η Paloma λέει: «Tο “Bad Woman”, είναι το πιο αγαπημένο μου μέσα από το album. Μιλάει για τις κοινωνικές διακρίσεις που δέχονται οι γυναίκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για να καλύψουν τις υψηλές προσδοκίες. Η πίεση για να τα καταφέρουν και το άγχος να μην τους φορεθεί η ταμπέλα “ανίκανη” ή “κακή γυναίκα” είναι τεράστια. Έχω την ελπίδα πως οι γυναίκες θα αγκαλιάσουν την αυθεντικότητά τους, θα νιώσουν άνεση με το σώμα τους και τελικά θα καταλάβουν ότι οι ατέλειές μας μάς κάνουν ανθρώπους. Ας απελευθερωθούμε από τα κοινωνικά πρέπει και ας ενθαρρύνουμε τον διπλανό μας να αγαπάει τον αυθεντικό του εαυτό».

Το «Bad Woman» είναι ένα ακόμη δείγμα νέας μουσικής από την Paloma μετά από 3 χρόνια και το album «Infinite Things», το οποίο ήταν το πρώτο στην καριέρα της που ήταν αποκλειστική παραγωγός. Tο «The Glorification of Sadness» εiναι μία παραγωγή του Σουηδού παραγωγού Martin Wave. Η συνεργασία του με την τραγουδίστρια ξεκίνησε δουλεύοντας πάνω σε ένα track και τελικά κατέληξε να είναι βασικός συνεργάτης της νέας αυτής δουλειάς, ακόμη υπάρχουν συνεργασίες και με τους Chase & Status, Kojey Radical, Maverick Sabre, Lapsley, MJ Cole, Fred Cox, Amy Wadge, Liam Bailey και Jaycen Joshua.

Για το album, η Paloma Faith ανέφερε: «Το “The Glorification of Sadness” είναι κάτι παραπάνω από ένα album για τις σχέσεις. Ως η πιο προσωπική μου δουλειά μέχρι σήμερα, τα τραγούδια μιλάνε για βαθιές μου σκέψεις αλλά και για την ευτυχία που βρίσκουμε ακόμη και μέσα από τις αποτυχίες μας».

Οι θαυμαστές θα έχουν την χαρά να απολαύσουν ζωντανά την Paloma Faith στην νέα της περιοδεία που ξεκινάει το νέο έτος με τίτλο «The Glorification Of Sadness Tour 2024», με σταθμούς σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία.

Paloma Faith - Bad Woman (Official Visualiser)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ