Θεματα

Το τραγούδι της Δευτέρας 27.11.2023 από τον Voice 102.5

Gossip - Crazy Again

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Gossip - Crazy Again: Tο τραγούδι της ημέρας, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, από τον Voice 102.5
© Cody Critcheloe

Gossip - Crazy Again: Tο τραγούδι της ημέρας, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, από τον Voice 102.5

Το αγαπημένο pop/indie-rock trio, που ακούει στο όνομα Gossip επιστρέφει μετά από 14 χρόνια απουσίας με το νέο album «Real Power».

Η νέα αυτή δισκογραφική δουλειά τους βρίσκει να συνεργάζονται ξανά με τον παραγωγό Rick Rubin, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το επιτυχημένο τους «Music For Men». Η μπάντα ξεκίνησε την ηχογράφηση νέου υλικού το 2019, μετά τη λήξη της επετειακής περιοδείας για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του «Music For Men». Η ηχογράφηση για το νέο album έγινε στο προσωπικό studio του Rubin στο Kauai, η οποία διεκόπη λόγω της πανδημίας. Το αποτέλεσμα της μεταξύ του συνεργασίας είναι 11 νέα τραγούδια με θέματα όπως η χαρά της δημιουργικότητας, η δύναμη που μας δίνουν τα πρόσωπα που επιλέγουμε για οικογένεια και τα κατάλειπα των προσωπικών μας τραυμάτων. Η επιστροφή των Gossip με το «Real Power» ωρίμασε και ανανέωσε τα μέλη του group. «Όταν πρωτοξεκινήσαμε, συνέβαιναν πολλά και στους τρεις μας αλλά μας ένωνε πάντα η μουσική», λέει η Ditto. «Επιβιώσαμε. Ξεκινήσαμε από το τίποτα και τελικά τα καταφέραμε. Τώρα, 20 χρόνια μετά, δημιουργούμε μαζί ακόμη μουσική κάτι που είναι εξωπραγματικό».

«Crazy Again», είναι ο τίτλος του 1ου single μέσα από το «Real Power». Ένα κλασικό pop classic τραγούδι με μία ενέργεια που αμέσως μπορείς να συνδεθείς.  «Το τραγούδι έχει να κάνει με το ότι είσαι ερωτευμένος και νιώθεις ασφαλής με αυτό» αναφέρει η Beth Ditto.  Tο video για «Crazy Again» σκηνοθέτησε ο Ssion (Perfume Genius, King Princess) και γυρίστηκε στο Kansas City.

Οι Gossip αποτελούνται από την Beth Ditto στα φωνητικά, τον Nathan «Brace Paine» Howdeshell στην κιθάρα και τη Hannah Blilie στα ντραμς. ​​Η μπάντα έγινε ευρέως γνωστή με το album, «Standing In The Way Of Control» το 2006, το οποίο εκτοξεύθηκε στο #1 του UK Indie chart και κατάφερε να γίνει χρυσό. Το title track, «Standing In The Way Of Control» είναι ένας queer ύμνος που γράφτηκε ως απάντηση στην πρόταση της Αμερικάνικης κυβέρνησης να μην επιτρέψει τον γάμο μεταξύ των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Ύστερα από 3 χρόνια, η μπάντα κυκλοφόρησε το επιτυχημένο «Music For Men», το οποίο έγινε διπλά πλατινένιο σε Γερμανία και Γαλλία, όπως και πλατινένιο σε Αυστραλία και Ελβετία, ενώ παράλληλα πούλησε περισσότερα από 1.5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Οι Gossip είναι διάσημοι για τις πολύ δυναμικές τους ζωντανές εμφανίσεις και έχουν εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ όπως Glastonbury, Coachella και Pukkelpop μεταξύ άλλων.

Gossip - Crazy Again

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ