Θεματα

Blazing: Το νέο τραγούδι των Alex Sid & Quasamodo

Aπό το soundtrack της νέας δραματικής σειράς «Η Παραλία»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Alex Sid & Quasamodo - Blazing: Tο τραγούδι της ημέρας, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, από τον Athens Voice 102.5

Blazing: Η ιστορία πίσω από το τραγούδι των Alex Sid & Quasamodo που ακούγεται στο soundtrack της τηλεοπτικής σειράς «Η Παραλία»

You sail and I wake up alone
Together, me and my shadow
You dance and I follow alone
Your steps are leading me higher
Remember the distant fire

Το νέο τραγούδι των Alex Sid & Quasamodo στην εκτέλεση των Man Called Shadow είναι ένα μικρό ταξίδι εμπνευσμένο από τα Μάταλα, ξεχωρίζει στο soundtrack της νέας σειράς της ΕΡΤ «Η Παραλία» και βρέθηκε στην κορυφή τoυ Top 200 Shazam Greece και στο Νο 2 του iTunes Greece.

Ένα τραγούδι, είναι ένα μικρό ταξίδι, μια βόλτα σε τοπία εσωτερικά ή πραγματικά. Ακούγοντας το «Blazing», μπορεί να βρεθείς σε εκείνη την παραλία του 1969, στο ειδυλλιακό τοπίο στα Μάταλα της Κρήτης, στο vintage αυτοκίνητο του πατέρα της Υπατίας, στο φορτωμένο με τα σακίδια των χίπις λεωφορείο, στο πιο ανεξερεύνητο κοινόβιο των παιδιών των λουλουδιών.

Alex Sid & Quasamodo - Blazing (Paralia Soundtrack Official Audio)

«Η Παραλία», η νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές και ένα από τα highlights της είναι το τραγούδι στους τίτλους αρχής. Η γνώριμη φωνή του Alex Sid («Άγριες Μέλισσες») τραγουδά το «Blazing», που έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Δημήτρη Νάσιο (aka Quasamodo) στην εκτέλεση των Man Called Shadow. Μια δουλειά συλλογική, ένα κέντημα συναισθημάτων που ξεκίνησε από το video που έστειλε στον Alex και τον Quasamodo ο σκηνοθέτης Στέφανος Μπλάτσος. Δεν χρειάστηκε πολύ για να μεταφερθεί η εικόνα στις νότες ενός πιάνου από τον Δημήτρη Νάσιο και να τραγουδήσει τη μελωδία ο Αlex Sid. Το τραγούδι ξεκίνησε να λέει την ιστορία του, ο Alex βρήκε την έμπνευση στα Mάταλα και οι ακροατές μπορούν να αναζητήσουν τη δική τους Παραλία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ