Θεματα

Το τραγούδι της Παρασκευής 23.06.2023 από τον Athens Voice 102.5

Siouxsie And The Banshees - The Passenger

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Siouxsie
Siouxsie

Siouxsie And The Banshees - The Passenger:  Το τραγούδι της ημέρας, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, από τον Athens Voice 102.5

H αξεπέραστη Siouxsie στο live που περίμενε χρόνια η Αθήνα. Στο φινάλε του τριημέρου Release Athens X SNF Nostos, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μερικά από τα κορυφαία ονόματα του post punk και της rock μουσικής.

Η θρυλική Siouxsie, aka Ice Queen, γνωστή ως τραγουδίστρια των Siouxsie & The Banshees, έχοντας επιστρέψει στις live εμφανίσεις μετά από σχεδόν 15 χρόνια, θα βρεθεί για μία πολυαναμενόμενη headline συναυλία στη σκηνή της Πλατείας Νερού, για να μας υπενθυμίσει τους λόγους που θεωρείται μία από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες των τελευταίων δεκαετιών. Νωρίτερα, θα εμφανιστούν οι σπουδαίοι Echo & The Bunnymen του Ian McCulloch και του Will Sergeant, οι Ladytron, το κορυφαίο electro-pop γκρουπ από το Λίβερπουλ, ενώ τη βραδιά θα ανοίξουν οι πρωτοπόροι της εγχώριας minimal synth σκηνής, In Trance 95.

Στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, headliners θα είναι οι Interpol, ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της Νέας Υόρκης του 21ου αιώνα, οι «καυτοί» Viagra Boys, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα των τελευταίων ετών, και το ραγδαία ανερχόμενο project του Βέλγου Joachim Liebens, The Haunted Youth, που θα ενθουσιάσουν όσους αρέσκονται σε κιθαριστικά indie, shoegaze ακούσματα.

Siouxsie And The Banshees - The Passenger

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ