Θεματα

Ms. Lefki: Η πρωτοπόρα Ελληνίδα DJ καλεσμένη στο «Be My Guest»

Ακούστε τη νέα εκπομπή του DJ Snatch στον Athens Voice 102.5, κάθε Σάββατο, 23:00-00:00

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ms. Lefki:  Η πρωτοπόρα Ελληνίδα DJ καλεσμένη στο «Be My Guest»

Ms. Lefki: Η DJ που φιλοξενείται στο ένθετο της εκπομπής του DJ Snatch «Be My Guest» στον Athens Voice Radio 102.5 το Σάββατο 13 Μαΐου στις 23:00

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 DJ Snatch (Στέλιος Καραβίτης) φιλοξενεί κάθε βδομάδα στις 23:00-00:00 dj sets από αγαπημένους DJs, παραγωγούς, selectors από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο καινούργιο του ραδιοφωνικό ένθετο με τίτλο «Be My Guest». Καλεσμένη αυτό το Σάββατο 13 Μαΐου στις 23:00 η Ms. Lefki.

Ms. Lefki: Ποια είναι Ελληνίδα DJ 

Η Ms. Lefki ανήκει ανάμεσα στις πιο πρωτοπόρες Ελληνίδες DJ με παρουσία στα decks για πάνω από 30 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα club της Ελλάδας, όπως το Cavo Paradiso στη Μύκονο, το Plus Soda, το Factory, το Kingsize, το Privilege και το Dybbuk στην Αθήνα. Το κοινό την έχει απολαύσει να παίζει δίπλα στους Sasha, Carl Cox, Tiesto, Bob Sinclar, David Morales, John Digweed, Kerri Chandler, Little Louie Vega, Tiesto, Sven Vath, Frankie Knuckles. H Ζυρίχη, το Μόναχο, η Μόντενα, το Βερολίνο και το Μπαχρέιν είναι μόνο μερικές από τις πόλεις που κατά καιρούς έχει φιλοξενηθεί. Το επόμενο βήμα, φυσικά, ήταν η παραγωγή μουσικής βασισμένης σε μουσικά μοτίβα που δημιουργήθηκαν στο μυαλό της, καθόλη τη διάρκεια της καριέρας της ως DJ.

O DJ Snatch στον Athens Voice Radio 102.5 με το «Be My Guest»

O Στέλιος Καραβίτης ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ Snatch το 1998. Η καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκίνησε στον Pepper 96.6, στον οποίο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος. Ως μουσικός έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από Eps, είτε ως DJ Snatch είτε στο πλαίσιο άλλων μουσικών project, όπως το Those Guys From Athens και το El Paso. Έχει κάνει remix κομμάτια για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, πολλά από τα οποία είχαν απήχηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το BBC6, το Fip Radio και το Nova Radio. Σήμερα, ο DJ Snatch, χάρη στις παραγωγές του και τα eclectic DJ sets, ανήκει μεταξύ των αγαπημένων Freestyle DJs, οι οποίοι κάνουν guests διεθνώς. Έχει μοιραστεί το stage με σπουδαία ονόματα όπως Avener, Guts, Allergies, Bosq, Buscemi, Moullinex, Tor, Daddy G, Stereo MC's, Frenic.

O DJ Snatch

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ