Θεματα

Νίκος Διαμαντόπουλος: Ο πρώτος «Be My Guest» στη νέα εκπομπή του DJ Snatch στο Athens Voice Radio 102.5

Ακούστε τη νέα εκπομπή κάθε Σάββατο 23:00-00:00

Λήδα Πυλαρινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίκος Διαμαντόπουλος: Ο DJ που φιλοξενείται στην πρώτη εκπομπή του DJ Snatch «Be My Guest» στον Athens Voice Radio 102.5

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 DJ Snatch (Στέλιος Καραβίτης) φιλοξενεί από αυτό το Σάββατο και κάθε βδομάδα στις 23:00-00:00 dj sets από αγαπημένους DJs, παραγωγούς, selectors από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο καινούργιο του ραδιοφωνικό ένθετο με τίτλο «Be My Guest».

Νίκος Διαμαντόπουλος: Ο πρώτος καλεσμένος στα «Be My Guest» sessions

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος (@nikosdiamantopoulos_music) υπηρετεί με συνέπεια την ηλεκτρονική μουσική για περίπου 30 χρόνια, μετρώντας περισσότερες από 200 κυκλοφορίες, συμπεριλαμβανομένων 4 άλμπουμ (LP’s), ενώ έχει συνεργαστεί με τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Little Louie Vega, Jask, Lustral, Hiroshi Watanabe, Roland Clark, Jamie Lewis. Μουσικές του έχουν κυκλοφορήσει από κορυφαίες δισκογραφικές εταιρείες, όπως οι Armada Music, Defected, King Street, Purple Music, Merecumbe Recordings, Connected Frontline. Ο ήχος του περιγράφεται ως ονειρικός και συναισθηματικός, με επιρροές από διαφορετικές κουλτούρες μεταξύ των οποίων είναι οι jazz, soul, afro-beat, funk και ethnic-folk music.

O DJ Snatch

O Στέλιος Καραβίτης ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ Snatch το 1998. Η καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκίνησε στον Pepper 96.6, στον οποίο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος. Ως μουσικός έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από Eps, είτε ως DJ Snatch, είτε στο πλαίσιο άλλων μουσικών project, όπως το Those Guys From Athens και το El Paso. Έχει κάνει remix κομμάτια για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, πολλά από τα οποία είχαν απήχηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το BBC6, το Fip Radio και το Nova Radio. Σήμερα, ο DJ Snatch, χάρη στις παραγωγές του και τα eclectic DJ sets, ανήκει μεταξύ των αγαπημένων Freestyle DJs, οι οποίοι κάνουν guests διεθνώς. Έχει μοιραστεί το stage με σπουδαία ονόματα όπως Avener, Guts, Allergies, Bosq, Buscemi, Moullinex, Tor, Daddy G, Stereo MC's, Frenic.