Θεματα

Το τραγούδι της Κυριακής 28.11.2021 από τον Athens Voice 102.5

Miles Kane ft. Corinne Bailey Rae - Nothing's Ever Gonna Be Good Enough

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Miles Kane ft. Corinne Bailey Rae - Nothing's Ever Gonna Be Good Enough: Το τραγούδι της ημέρας, Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, από τον Athens Voice 102.5

Ο Miles Kane ενώνει τις δυνάμεις του με την Corinne Bailey Rae για το νέο single “Nothing’s Ever Gonna Be Good Enough”, ένα ακόμη δείγμα από το επερχόμενο και πολλά υποσχόμενο άλμπουμ “Change The Show” που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου από τη BMG.

«Mιλάει για το συναίσθημα που έχεις όταν δίνεις τα πάντα σε κάποιον αλλά νιώθεις ότι δεν παίρνεις την ίδια ενέργεια πίσω. Και τότε, όσο προσπαθείς όλο και περισσότερο να πετύχεις το σκοπό σου, τόσο ο στόχος απομακρύνεται» σχολιάζει ο Miles Kane για το τραγούδι “Nothing’s Ever Gonna Be Good Enough”.

Η ιδέα για το ντουέτο ήταν της Corinne Bailey Rae - οι δυο τους «φλέρταραν» ανταλλάσσοντας τραγούδια και ιδέες. «Ήθελα να πετύχω τα vibes των τραγουδιών του Ike και της Tina Turner και όχι απλά να έχω μία guest στο τραγούδι» συμπληρώνει ο Miles. To βιντεοκλίπ γυρίστηκε στο θρυλικό Bethnal Green Working Mens Club του Λονδίνο και στο Walton Pier από την Lisa Clarkson.